İşte o isimler.

CHP’de Muğla’da 3 ilçenin daha adaylarını belirlediği iddia edildi. İddia edilen listeye göre 30 Mart’ta yapılacak yerel seçimler için CHP 2 ilçedeki mevcut Belediye Başkanlarını aday göstermeyecek.  

Buna göre CHP’nin Ortaca’da mevcut Belediye Başkanı Hasan Karaçelik’in yerine Mehmet Sertkaya’yı, Yatağan’da da mevcut Belediye Başkanı Hasan Haşmet Işık’ın yerine Halil Aslan’ı aday gösterileceği belirtiliyor. CHP’nin adayını belirlediği bir diğer ilçe Köyceğiz’de ise Hüseyin Erol’u 30 Mart’ta Belediye Başkan Adayı olarak göstereceği öğrenildi. Bodrum, Marmaris ve Fethiye’nin ise hala belirlenmediği belirtiliyor.

CHP’nin daha önce açıkladığı isimler, Muğla Büyükşehir Osman Gürün (mevcut başkan), Muğla Dalaman Belediyesi Muhammet Şaşmaz (mevcut başkan), Muğla Datça Belediyesi Gürsel Uçar (mevcut başkan), Muğla Kavaklıdere Belediyesi Kenan Ay, Muğla Menteşe Belediyesi Bahattin Gümüş (mevcut başkan), Muğla Milas Belediyesi Muhammet Tokat (mevcut başkan), Muğla Ula Belediyesi Ümit Karaaslan (mevcut başkan) ‘dı.

Halil Aslan 

Hüseyin Erol

Mehmet Sertkaya
 

Editör: TE Bilişim