Mete Sönmez / Habererk / Muğla

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlere kısa bir süre kala partilerin Belediye Başkan Adayları neredeyse netleşti. Dalaman’da CHP mevcut Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz’ı aday gösterirken, Ak Parti ise eski ilçe başkanı Muhammet Karakuş’u aday olarak belirlemişti. İYİ Parti’de ise Dr.Sedat Kızıl aday adaylığı’na başvurmuştu. Bugün yaşanan gelişme ile CHP ve İYİ Parti’nin Muğla’nın ilçelerinde kendi adayları ile çıkma kararının ardından Kızıl’ın İYİ Parti’nin adayı olmasına kesin gözü ile bakılıyor.

DP’NİN ADAYI O İDDİASI
Dalaman’da merak edilen bir başka isim ise Dr.Beyhan Korkut. 2004-2009 yılları arasında Dalaman Belediye Başkanlığı yapan, 2014 seçimlerinde de Ak Parti’nin adayı olan ancak daha sonra adaylığını geri çeken Dr.Beyhan Korkut, son birkaç aydır kişisel facebook hesabında Dalaman ile ilgili projeleri paylaşıyordu. Dr.Beyhan Korkut’un, Demokrat Parti’den Dalaman Belediye Başkan Adayı olacağı iddia edildi. 

Demokrat Parti’nin önümüzdeki hafta Muğla’da DP Genel Başkanı Gültekin Uysal’ın da katılımı ile büyük bir aday tanıtım toplantısı yapacağı ve Muğla Büyükşehir ile Dalaman Belediye Başkan Adayı Dr.Beyhan Korkut ile birlikte diğer İlçe Belediye Başkan Adaylarını tanıtacağı belirtiliyor. 
 

Editör: TE Bilişim