Mete Sönmez / Habererk / Muğla

Muğla’nın işitme engellilere yönelik tek kulübü olan Ortaca İşitme Engelliler Futbol Takımı, Süper Lig Şampiyonası’nda mücadele edecek. 19-21 Nisan tarihleri arasında Aydın’da yapılacak şampiyonada Ortaca, Antalya Denizli ve İzmir Sağırlar kulüpleri ile mücadele edecek. 
Kurulduğu günden bu yana kendi imkanları ile yaptığı mücadeleden adını söz ettiren ve birçok başarıya imza atan Ortaca İşitme Engelliler Spor Kulübü başkanı Mesut Yıldırım, bir açıklamada bulunarak Şampiyonaya katılacak takıma destek çağrısında bulundu.

Ortaca İşitme Engelliler facebook hesabından yazılı bir açıklamada bulunan Kulübü Başkanı Yıldırım, “Yönetim kurulu olarak 1.Lig’de mücadele eden takımımız için ay/gün demeden gece-gündüz koşuyoruz.
Sporcularımızda sağolsun durumumuzu bilmelerine rağmen sabırlı şekilde çok çalışıyorlar. Biz Takım olarak sadece Muğla ilini en iyi şekilde temsil etmek için uğraşıyoruz, çok şükür bunca zaman boyunca zor şartlarımıza rağmen ayakta kalmayı başardık. Allah’ın izniyle inşallah aksilik olmazsa Sporcularımız 19-20-21 Nisan tarihlerinde Aydın’da yapılacak olan SÜPERLiG Şampiyonası için mücadele verecekler. Yine pes etmeyeceğiz.

10 yıldır uğraşlarımıza ve sesimizi duyurmak için gece-gündüz çalışmamıza rağmen ne yazık ki sessiz dünyamızda el uzatarak Sponsor olacak bir gönüllü çıkmadı. Bu bizim için çok acı bir durum oldu. Kentimizdeki iş dünyasından hep umutla destek bekledik ama sesimizi duyan olmadı.

Biliyoruz ki tek farklılığımız Engelli olmamız.

Sporcularımızın için zor şartlarda konaklaması, yemeği ve ulaşım yükünü tek başımıza taşımaya devam ediyoruz. Kulüp Başkanı olarak yurtta kalacak kadar vicdanlı ve sabırlı isem bu sadece sporcularımızın durumlarımıza karşı anlayışlı olmalarına karşı saygımdır. Her zamanki gibi söyledim ve söylüyorum; Bizim, Amatör takımlar gibi Lüks otellere, full yemeklere değil, başımızı koyarak rahat konaklama yapacak küçük bir yere, Maddi olarak 50-100 bin TL değil, sadece 5-10 bin TL desteğe ihtiyacımız vardı, buda çok görüldüyse diyecek başka sözümüz yok!
Destek olan olmayan herkese Teşekkürler..."

 

Editör: TE Bilişim