08 Ağustos’ta Ortaca’nın Ekşiliyurt Mahallesi’nde meydana gelen olayda, vatandaşlar motosikletiyle yerde yatan bir kişiyi görmesi üzerine yetkililere ihbar etmişti. Olay yerine gelen 112 Sağlık Ekipleri’nin kontrolünde yerde yatan kişinin Tepearası Mahallesi’nden Hüsamettin Karaduman’ın olduğunu tespit etmiş, Karaduman’ın olay yerinde yaşamını yitirdiği anlaşılmıştı. İlk bakışta kaza olarak gözüken olayı incelemeye alan Jandarma ekipleri, Hüsamettin Karaduman’ın vücudunun çeşitli yerlerinde kesikler tespit edilince soruşturmayı derinleştirdi.

Ortaca İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı kurulan özel ekip yaptığı inceleme ve araştırma sonunda Hüsamettin Karaduman’ı öldürdüğü şüphesi ile aynı mahalleden M.B.’yi gözaltına aldı. M.B.sorgusunun ardından çıkartıldığı mahkemece cinayet suçlaması ile tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Alınan bilgiye göre Hüsamettin Karaduman’ı daha önce aralarında husumet bulunan M.B.olay günü takip etti ve bıçakladı. Bıçak darbeleri ağır yaralanan Hüsamettin Karaduban motoru ile olay yerinden yaklaşık 1 kilometre uzaklaşabildikten sonra kan kaybından hayatını kaybettiği öğrenildi.

Editör: TE Bilişim