Mete Sönmez / Habererk / Muğla

Cumhur İttifakı’nın MHP’li Ortaca Belediye Başkan Adayı Av.Recep Güneş’in isminin YSK’ya verilen listede olmadığı, MHP Genel Merkezi'nin Güneş’in adaylığını geri çektiği öğrenildi. 

MHP’nin bugün verilmesi gereken aday listesinde Ortaca Belediye Başkan Adayı olarak açıkladığı Av.Recep Güneş’in isminin yer almadığı belirtiliyor. MHP’nin Güneş yerine, Ali Başdoğan’ı şu anda aday olarak YSK’ya bildirdiği, ancak bazı isimlerle adaylık için görüşüldüğü ve kesinleşmesi halinde önümüzdeki günlerde YSK’ya verilen geçici listenin değişebileceği belirtiliyor. MHP Muğla İl Başkanı Mehmet  Korkmaz ve Ortaca İlçe Başkanı Kaan Çakır’dan Av.Recep Güneş’in aday gösterilmediğini de doğruladılar.

LİSTE KAVGASI MI?

MHP Ortaca Belediye Başkan Adayı Av.Recep Güneş ile MHP Ortaca İlçe Yönetimi’nin arasında bir süredir Belediye Meclis Üyesi Adayları ile ilgili görüş ayrılığı yaşandığı belirtiliyor. Güneş’in listedeki bazı kişileri kesinlikle istemediği, bu yüzden de parti ile görüş ayrılığı yaşadığı ve partinin adaylığını iptal ettiği iddialar arasında.
 

Editör: TE Bilişim