Mete Sönmez / Habererk / Muğla

Muğla ASKF’nin “26.Amatör Spor Gecesi ve Ödül Töreni” Muğla’da gerçekleşti. 2017-2018 Spor Sezonunun değerlendirilmesi sonucu 13 branşta toplam 143 ödül verildi. 

Törende Ortaca ve Dalaman’a ödül yağdı. Open Mix Kategorisinde Türkiye Şampiyonluğunu kazanan Dalaman Belediye Gençlik ve Spor Kulübü ile Dalaman Sarsala Gençlik ve Spor Kulübü, U19 B Grubu Şampiyonu olan Ortaca Belediyespor U19 takımı, U17 B Grubu şampiyonu olan Ortaca

Belediyespor U17 takımı, U16 ligi Play-Off şampiyonu olan Ortaca Belediyespor U16 takımı, U14 ligi C grubu şampiyonu olan Ortaca Belediyespor U14 takımı, U11 ligi D Grubu Şampiyonu olan Ortaca Esnafspor U11 takımı takım halinde ödül almaya hak kazandılar.

Bireysel olarak ise Ortaca İşitme Engellilerspor Kulübü’nden Mesut Yıldırım, Ortaca Belediyespor satranç sporcusu Bengi Hafızoğlu ödül almaya hak kazandı.

Gecede Amatör Spor’a en fazla yer veren basın kuruluş ve temsilcilerine de ödül verildi. Amatör Spor’a En fazla Yer ve Önem Veren Gazeteler dalında Devrim Gazetesi (Menteşe), Önder Gazetesi (Milas), Milas Medya Gazetesi (Milas), Demeç Gazetesi (Yatağan), 48spor.com (Muğla geneli), Haber

Milas (Milas) ve Gerçek Fethiye (Fethiye) gazeteleri ödül almaya hak kazandı. Ortaca, Köyceğiz ve Dalaman bölgesinde ise bu dalda ödül almaya tek hak kazanan spOrtaca Gazetesi oldu. spOrtaca’nın ödülünü imtiyaz sahibi Ayşe Sönmez’e, Muğla Büyükşehir Gazeteciler Cemiyet Başkanı Cem Kaytan takdim etti.

Editör: TE Bilişim