Mete Sönmez / Habererk / Muğla

BAL 7.grupta ligde kalma mücadelesi veren Ortaca Belediyespor, 17.hafta maçında Pazar günü Kuşadasıspor’a konuk olacak. Kuşadası Özer Türk Stadı’nda oynanacak maçın başlama saait 14.00. Maç Kuşadasıspor’un cezası nedeniyle seyircisiz oynanacak.
Maçı Fatih Sayar, Ahmet Beygünsü ve Ertuğrul Duran hakem 3’lüsü yönetecek. Maçın orta hakemi Fatih Sayar, 2016-2017 sezonunda Ortaca’nın 2-1 kaybettiği Yatağan maçının da orta hakemiydi. Ayrıca bu sezon oynanan ve Ortaca’nın mağlup olduğu 2-1’lik Yatağan maçı ile 3-2’lik Sökespor maçının da 4.hakemiydi.

TEKNİK DİREKTÖR ÇAĞLAR AYAN
Bu arada Teknik Direktör Levent Numanoğlu’nun görevden ayrılmasının ardından Ortaca Belediyespor Yönetim Kurulu yardımcı antrenör Çağlar Ayan ile yaptığı görüşmeden olumlu sonuç aldığı ve Teknik Direktörlük konusunda Çağlar hoca ile anlaştığı öğrenildi. Çağlar Ayan yönetiminde Ortaca ilk maçında Kuşadası’nda 3 puan arayacak.

FUTBOLCULUK KARİYERİ
1983 Ankara doğumlu olan Çağlar Ayan Futbola 1996 yılında Yeni Yolspor’da başladı. Defans’ta oynayan Çağlar Ayan, 1999’da Ankaragücü’ne transfer oldu. Kızılcahamam Belediyespor, Çankırıspor, Çubuk Futbol A.Ş., Körfez İskenderunspor ve Kırıkkale Yahşihanspor gibi takımlarda forma gidi. U17, U19 ve U20 Milli Takımlarında da forma giyen Çağlar Ayan, Türkiye Kupası’nda 3, Süper Lig’de 1, 2.lig’de 145 ve 3.lig’de 57 maçta forma giydi.

TEKNİK EKİP KARİYERİ
Çağlar Ayan’ın teknik kadro kariyeri ise 2017-2018 sezonunda başladı. Önce Ümit Öztekin’in ardından da Levent Numanoğlu’nun yardımcısı olarak Ortaca Belediyespor’da görev yaptı. Mart 2018’de Levent hoca ile birlikte görevinden ayrılan Çağlar hoca, 30 Ekim’de yeniden Levent Numanoğlu ile birlikte Ortaca’daki görevine geri döndü. 
 

Editör: TE Bilişim