Mete Sönmez / Habererk / Muğla

Muğla’nın Ortaca ilçesi Bağımsız Belediye Başkan Adayı Samahattin Nazlı’nın paylaştığı videolar büyük ilgi görüyor. Ortaca ilçesinde Belediye Başkanlığı için Ak Parti’den tek aday adayı olan Samahattin Nazlı, Ak Parti’nin Ortaca’da MHP adayını destekleme kararının ardından bağımsız aday olarak yoluna devam etme kararı aldı. 
Ortaca’nın halen tek bağımsız Belediye Başkan adayı konumundaki Samahattin Nazlı, zaman zaman oynarken, zaman zaman türkü eşliğinde efkarlanırken, zaman zaman da vaatlerinin yer aldığı videoları paylaşan Samahattin Nazlı kendisini çılgın başkan olarak nitelendiriyor. 

“%85 OY ALACAĞIM”
Kendisine Çılın Başkan olarak nitelendiren Samahattin Nazlı seçimlerde de oldukça iddialı. Ortaca’yı Çılgın projeleri ile 5 yıl içinde Dünyanın Merkezi yapacağını, belirten Nazlı Seçimleri %85 gibi bir oy ile alacağını iddia ediyor.
Emekli öğretmen olan Samahattin Nazlı, Ak Parti’ye resmi olarak başvuran Ortaca’daki tek Belediye Başkan Aday Adayıydı. Ak Parti’nin Ortaca’da MHP adayı Recep Güneş’i destekleme kararının ardından yoluna bağımsız aday olarak devam eden Samahattin Nazlı, kendi facebook hesabından da bu durumla ilgili oldukça iddialı paylaşımlarda bulundu.

“ŞOKTASINIZ BİLİYORUM”
Aday gösterilmediği için Ortacalıların gözyaşlarını tutamadığını belirten Samahattin Nazlı ilk paylaşımında, “Herşeyin en güzeline layık gördüğüm marka Ortaca halkım.
Hayal kırıklığı yaşadınız,şoktasınız biliyorum.
Öyle Mesajlar ve telefonlar alıyorum ki ağlamamak elde değil.
Türkiye’de hizmet yapan bütün liderleri çok seviyorum,hepsi bu memleket için çalıştılar.
Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu, Devlet Bahçeli, Temel Karamollaoğlu, Doğu Perinçek ayrıca diğer bütün liderleri çok çok seviyorum.
Kimseye kırgınlığım ve kinim yok Allah ve kur’an için söylüyorum ak partiden beni aday yaptırmayanları çok iyi biliyorum,onlarıda çok seviyorum.
Kaliteli Ortaca halkım mağdur ve mazlumların kesinlikle yanındadır,bunun cevabını sandıkta çok güzel vereceklerdir.
İçinizden biri acıların çocuğu bağımsız aday,çılgın Başkan Samahattin NAZLI geliyor” derken, ikincisinde ise, “Ak partiden aday yapmadıkları için halkım ağlıyor,ağlamasınlar çılgın başkan halkının ağlamasına dayanamaz,halkım ağlamasın çılgın Başkan ağlasın.
Anzer balı Ortaca halkım tamam diyor,hepsinin ellerinden ve gözlerinden öpüyorum.
 

Editör: TE Bilişim