Suudi Arabistan'ın twitter fenomeni Müctehid'in (@mujtahidd) daha evvel sosyal medyadan duyurduğu BAE ve Suudi Arabistan tarafından fonlanan Türkiye karşıtı haber yayın organı kuruldu. Sitenin Türkiye'deki yöneticilerinin Fetullahçı Terör Örgütü ile intisaplı olması dikkat çekti. TIMETURK'ün duyurduğu habere göre BAE  Türkiye'Deki diğer haber sitelerini de satın almaya çalışıyor. Sitenin İngilizce temsilcisinin İlhan Tanır, Arapça kısmının İbrahim Ghassan olması ve Türkçe bölümünün başına da Millet Gazetesi yazarıErgün Babahan'ın getirilmesi dikkat çekti. 

Haberlerde ağırlıklı olarak Reza Zarrab olayına odaklanılırken Türkiye'ye karşı muhalif bir dil kullandığı görülüyor. BAE'nin Türkiye'ye dair hizipçi yaklaşımının neticesi olarak 17-25 Aralık ve 15 Temmuz sonrası firar eden gazetecileri kara propaganda için işe aldığı biliniyor. Yayın organının bir diğer ayağı olan Ahval sitesinde ise Mümtazer Türköne'nin Ümit Özdağ'a hakaret içeren bir yazı yazması ve partinin ismini özellikle Zafer değil de "Vatan" yazması dikkat çekti. yazısı boyunca Özdağ'a cumhurbaşkanı adayı açıklaması üzerinden hakaret etmesi dikkat çekti.

iddiaya göre Fetöcü bir yayın sitesi olan Ahval'de böyle bir yazı çıkması, merak uyandırdı.

Ayrıca bu iddiaların Ekşi Sözlük'teki bazı yazarlar tarafındna ayrıntılı olarak açıklanması da akıllardaki soru işaretlerini güçlendirdi.

Bütün bunlardan anlaşılıyor ki birkaç aydır organize şekilde yurtdışında kaçak bir şekilde çalışmalarını sürdüren fetöcüler, Türkiye'de gerçek Milliyetçi yapılara saldırmakta ve sarı muhalefetin yerini korumaktadır.

Editör: TE Bilişim