Sevgili okuyucularım. Artık klasik hale gelen bir söz vardır. Sözün bittiği yer. Evet sözün bittiği yerdeyiz. Hani kendimden ve inançlarımdan emin olmasam, insanın bu zübük ve yobazların sözleri karşısında haşa Müslümanlık bu ise ben Müslüman değilim diyeceği geliyor.

Ben şahsen Yılmaz Özdil’i tanımam, bilmem. Sadece basından ve yazılarından tanıyorum o kadar. Ancak bazı yobazların Yılmaz Özdil hakkında (Bırakın Özdil’i hiç kimse hakkında söylenemez) söylenilen sözleri okuyunca, bize geçmişte İslamiyet’i, Müslümanlığı ve gereklerini öğreten hocalarımız yanlış mı öğretti diye düşünmeden edemiyorum.

Yılmaz Özdil’e hitaben, Mil-Diyanet Sen üyeleri tarafından “Cenazesi camilere sokulmasın, cenaze namazı kılınmasın” şeklinde yapılan çağrıları nefret dilidir. Nefret dili de yasalarımızda karşılığı cezai müeyyidesi yazılıdır. Savcılar eğer yukarılardan izin alabilirlerse resen bu sözler için soruşturma açmaları gerekmektedir.

Yılmaz Özdil, öyle anlaşılıyor ki bu yobazların nasırına basmış olmalıki böyle kırmızı bez görmüş İspanyol boğası gibi saldırıyorlar. Yılmaz Özdil’e yapılan bu çirkin saldırı ve yakıştırma ilk değil. Özdil’e cenaze üzerinden saldıran Yalova Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi’nde Öğretim Görevlisi imiş. Adı Doç.Dr. Ebubekir Sifil. (Aslında bu adam sefilin birisi. Nüfus memuru yanlışlıkla sefili sifil yazmış…!) Her ne ise o kendi problemi. Bana göre bu adam tam bir yobaz. Geçtiğimiz Aralık Ay’ında Özdil’e yönelik “Cesetleri camilere sokulmasın, cenaze namazları kılınmasın” çağrısı yapmıştı ve mütedeyyin Müslümanların tepkisini çekmişti.

Ulan sen ve senin gibiler kimsiniz? Müslümanlık sizin tekelinizde mi? Bu ülkede yobazların sayılarını fersah fersah geçecek sayıda gerçekten Müslüman olan din adamları vardır. Camiler sizin tekeliniz de mi? Camiler tüm Müslümanlardan toplanan paralarla yapılmaktadır. Bre zındıklar. Bre geri zekalılar sizler kendinizi ruhban sınıfından mı sayıyorsunuz? Hatırlatırım İslam inanışında ruhbanlık yoktur.

Aslında bu yobaz kitlenin vukuatları yeni değil, bu yobazlar aynı zamanda “Atatürk düşmanlığı ile de ün yapmışlardır.” Biraz daha geriye gidersek, yıl 1997. İstanbul Mezarlıklar Müdürü, eski imam İmdat Kaya’nın sözleri unutulacak gibi değil.

O tarihlerde İmdat Kaya ne demişti? Laiklerin namazlarının kılınmayacağını savunan İmdat Kaya “Çankaya, Ezankaya oluncaya kadar bu savaş sürecek” demişti.

Yine İmdat Kaya’nın 1990’lı yıllarda söylediği sözlere bakın lütfen.

İmdat Kaya, Türkiye’nin dört bir yanından toplanan imamlara Zeytinburnu MilliGençlikVakfı’nda hitap ediyor. “Laik demokrat kafalı insanların namazları kılınmaz. Zorlarlarsa karşı gelmeyin.Cenazesinin yıkanması için gelirlerse, yasaktır diyerek kimseyi (gasilhaneye )almayın. Artık baş başasınız. Onu orada bir güzel hallettikten sonra pamuk kullanmayın, bizim memleketimizde budaklı odun çok…” diye hitap etmişti. Not: bu İmdat Kaya denilen zat yıllar sonra AKP tarafından “Kanaat Önderi” olarak kabul edilmişti.

“KISACA SÖZÜN BİTTİĞİ YERDEYİZ…!”

NE MUTLU TÜRKÜM VE MÜSLÜMANIM DİYENE VE DİYEBİLENE