Türkiye Kadın Millî Takımı'nın teknik direktörü Necla Güngör Kıragası, Slovenya ile yapılacak olan karşılaşma öncesi takımının hazırlıklarına dair bilgi verdi. Kıragası, oyuncularının bu önemli maçta en iyi performanslarını sergileyeceklerine inandığını belirtti.

Trabzonspor, Kasımpaşa Karşılaşması İçin Hazırlıklarını Yoğunlaştırdı Trabzonspor, Kasımpaşa Karşılaşması İçin Hazırlıklarını Yoğunlaştırdı

Kıragası, Slovenya karşısında mücadele edeceklerini ve bu maçı kazanmak için ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını ifade etti. Takımın motivasyonunun yüksek olduğunu vurgulayan teknik direktör, oyuncularının sahada gösterdiği azmi övdü.

Son olarak, Kıragası, taraftarların desteklerinin kendileri için büyük önem taşıdığını dile getirerek, tüm futbolseverleri maça davet etti.3362692110349023919 2