NEDEN MERAL AKŞENER!!! 

 

MHP şuanda mecliste 4.parti konumunda ancak; mevcut hali ile olası bir erken seçimde %10 barajını aşamayacağı öngörül iken; Sayın Meral Akşener genel başkanlığında bir MHP’ nin oy oranını anketler dahi öngöremiyor. En aşağı %25 yukarı barem ise tahmin edilemiyor… iktidara en yakın parti olarak görülüyor.   

Bu olgu dahi neden Meral Akşener MHP genel başkanı olmalıdır. Olgusunu anlatmaya yeterlidir. Diğer genel başkan adayları kötü veya istenmeyen kişiler asla değil. Belki de Sayın Meral Akşener’den daha iyi genel başkan da olabilirler. Peki o zaman neden Sayın Meral Akşener?? 

Sayın Devlet Bahçeli ve ekibine ülkücüler neden başkaldırdı? Neden olağanüstü kurultay istedi? Sayın Bahçelinin şahsına hiçkimse olumsuz laf söylemez, söyleyemez!!! Tek neden Sayın Bahçeli ve ekibinin MHP’yi AKP’nin arka bahçesi yapması, iktidarı hedeflememesi değilmi??? 

Ülkücüler ne istiyor? Ülkeyi yönetmek istiyor. Seçimlerden birinci parti çıkmak istiyor. Türkiye ve Dünya Türklerinin umudu olmak istiyor. Ülkede kanı durdurmak, bin yıllık kardeşliği tekrar getirmek istiyor. İçte ve dışta barış huzur istiyor. AKP hükümetine ve tek adam iktidarına son vermek istiyor. 

Sayın Sinan Oğan, Sayın Koray Aydın, Sayın Hüseyin Sözlü ve Sayın Ümit Özdağ , çıkacak diğer saygı değer genel başkan adaylarına baktığımızda hiç birinin şahsına söz söylenemez hepsi birbirinden değerli kişiler ancak MHP’yi tek başına iktidara taşıyamayacakları da açık.  

AKP’nin ve genel merkezin tek çabası da Sayın Meral Akşener’in MHP genel başkanı olmasına bir şekilde engel olmak. Bu olguları herkes çok net görüyor. Sayın Akşener’in dışında bir genel başkanla MHP aynı ivme ekseninde döner durur.  

Büyük illerde, taşrada ve köylerde bir çevrenize bakın her kesimden insanlar, esnaf, öğrenci, memur, ev hanımı, akademisyen hangi parti ve görüşte olurlarsa olsunlar tek şey söylüyorlar MHP’nin başına Meral Akşener gelirse oy veririm. Hatta taşrada Meral Hanımın ismini hatırlayamayanlar o kadın MHP’nin başına gelirse oy veririm demiyormu???? Bu tespitleri sizlerde yapmıyor musunuz? Bu diyaloglarla karşı karşıya kalmıyormusunuz?? Tüm bu gerçeklik karşısında hala neden MHP’nin başına Meral Akşener gelmeli demenin bir anlamı varmı??? 

Delege arkadaşlar ellerini vicdanlarına koymalı ve bu tarihi süreçte ileri bakmalıdır!!! Eğer MHP iktidarı, MHP hükümeti istiyor iseler; Sayın Meral Akşener’e oy vermelidirler. Yok eğer körler sağırlar birbirini ağırlar, iktidar bizim neyimize, az olsun bizim olsun, şu aday gelirse ben MYK üyesi olurum, bu aday gelirse İl veya İlçe başkanı olurum. Kontenjandan vekil olurum hesabı yapmamalıdır. Eğer bu hesap yapılırsa tüm bu emekler boşa verilmiş olur. O zaman sayın Bahçeli ve ekibi ile devam edilebilir de….. Çünkü zaten bir şey değişmeyecek. %12 -- %16 bandında üç ileri iki geri oynayıp duracağız. 

Yolun sonu görünüyor. Olağan üstü bir durum olmaz ise, artık kurultay kaçınılmaz ve MHP genel başkanlığı seçimi yapılacak. Delege arkadaşlar bu süreçte tarihi görevi yapın. MHP iktidarını, MHP hükümetini hedefleyin ve kaç aday çıkarsa çıksın, kısır hesaplar yapmadan, az olsun benim olsun demeden çok olsun hepimizin olsun hesabı yapın ve Sayın Meral Akşener’i MHP genel başkanı yaparak, ülkenin Başbakanı olmasının ve MHP iktidarının yolunu  açın. Saygı ve sevgilerimle….