Bir kere 78 kuşağı .

78 kuşağı kendisinden başka canlılar için fedakarlık yapabilme, kendi dışındaki dünya içinde üretim yapabilme, insanlık için gelecek projeksiyonları yapabilme yetisine çoğunlukla sahip olabilen son kuşaktır.

78 kuşağının 18-20 li yaşlarda dünya ve yaşam ile ilgili fikirleri vardı.

Var olan fikirler tabii ki yaşıyor hem de yenilenmiş olarak yaşıyor.

Türk siyaseti yaklaşık 70 yıldır adına üst akıl denen ABD tarafından domine ediliyor.

Çok partili hayata geçildiğinde domine edilen iktidar partileri iken 2000 li yıllardan sonra ülkemizin hem iktidar hem de muhalefet partileri küresel güçler tarafından örgütlenir oldu.

Vesayet altındaki siyasi partilerimiz tabii olarak milli, Atatürkçü çizgiden uzaklaşıp edilgen yapılara evirildi.

Herkes samimi olarak siyaset sahnesine bir baksın, bağımsızlıkçı, amasız fakatsız milliyetçi, milleti merkezine alan bir parti var mı?

Yok, kesinlikle yok.

Var diyenler lütfen aynaya baksın.

Ümit Özdağ’ı yaklaşık 25 yıldır takip ederiz.

Tiyatroculuk eğitimi almadığını biliyoruz.

Devletinizin yönetimini insan boyu kadar kitap yazmış, mütefekkir olmuş, devletin fikrine itibar ettiği, yüksek donanımlı, okuyan ve okuduğunu yaşayan milletine hizmet etmeye muktedir ve istekli birine mi emanet edersiniz.

Yoksa çok iyi tiyatro yapabilen, sakız çiğner gibi yalan söyleyebilen, bilgi birikimi olmayan, ne okumuş, ne yazmış, şahsi ikbalinin esiri olmuş, milletle hiç ilgisi olmayan birine mi?

İnsanların nasıl dediğine değil ne dediğine, ne dediğine değil ne yaptığına, hatta gözlerinin içine bakmak lazım.

Devletimizi yöneten iktidar partisinin yönetenleri de ülkemizin bir kuşatma altında olduğunu söylüyorlar. Hoş açık kaynaklardan da çevremizin kuşatıldığını görmekteyiz.

Bizler 78 kuşağı olarak milletimize son bir görev yapmalıyız.

Devletimizi gerçekten güvenebileceğimiz, yüksek karakterli ve donanımlı, stratejiyi bilebilecek boyutta yetişmiş, Türk milletinin mensubu bir kişiliğe teslim edebilmek olacaktır.

Ümit Özdağ mevcut siyasi yapılanmamızda yeni bir ufuk açmış , üçüncü bir toplumsal birlikteliği önceleyen yol önermiştir.

Birliğin, barışın, iyiliğin, bilginin, milliyetçiliğin, fedakârlığın her zaman karşılığı olmuştur, vardır da.

Her türlü desteğimiz Ümit Özdağ hocamladır.

Tanrı yolunu açsın, ayağına taş değmesin. Hızır yoldaşın olsun.