Utanıyorum, yüzüm kızarıyor. Ama yazmak da zorundayım. Bunu bir Hak emri olarak görüyor ve kendimi de sorumlu buluyorum.

Ne yazık ki Müslüman ülkelerde nedöfili; ölüyle seks yaygınlaştırılmak isteniyor. Aldığım bir habere göre; Mısır parlamentosunda bu konu görüşülmekte imiş. Neymiş efendim, kişi ölen karısıyla VEDA SEKSİ yapacakmış.

Bu haber doğru ise utanın şereften yoksun yaratıklar, onursuz sürüngenler. Hayvanlara bir bakın, bırakın ölü cinsiyle seks yapmayı, seks isteği olmayan dirisini bile sekse zorlamıyorlar.

Müslüman erkekler! Dinimizde böyle bir şey yok! İslam böyle bir sapkınlığa izin vermez, lanetler.

Neymiş efendim. Erkek ölen karısıyla ilk altı saat içinde seks yapabilsin diye yasa çıkarmaya çalışıyorlarmış. Başka işiniz mi kalmadı, utanmazlıkta neden zirvesiniz?

Şayet es kaza bu yasa Mısır parlamentosundan geçerse ki, geçip geçmeyeceği de flu; diğer İslam ülkelerine de sirayet edebilir mi?

Biz Müslümanların nedir bu hali? Başka işimiz mi kalmadı? Neden böyle bir sapkınlıkla iç içeyiz? Yetkin Mısır din alimleri de (!) böyle bir seksin mümkün olabileceğini söylemiş. Yuh artık!

Ey sapkın, ey hasta ruhlu adam! Nedir bu kadınların sizden çektikleri?

Kadın ölüyor yine de sizden kurtulamıyor. Dünyadaki Müslüman kadınların çoğuna zaten diri iken cehennemi yaşatmaktasınız. Kadınların gidecekleri bir başka cehennem bırakmıyorsunuz. Fakat yinede ölmelerine rağmen sizden kurtulamıyorlar.

Ey insanlık, ey Müslüman! Bu nasıl bir sapkınlıktır? Bundan nasıl kurtulacaksınız? Allah kokunuz, Allah’a saygınız da mı sıfırlandı?

Bir başka hastalık da pedofili, çocuk seviciliği, çocuk istismarı, çocuğa cinsel taciz; kız erkek fark etmiyor.

Utanmadan sıkılmadan, yüzün kızarmadan çocuğu nasıl taciz edebiliyorsun? Sevgiye muhtaç masum yavruya nasıl uçkur çözebiliyorsun be hey utanmaz.

Kerameti kendinden menkul sapkın sözde bir  din adamı; sosyal medyada yazılanlar doğru ise utanmadan sıkılmadan; “Çocukla ilişkiye bademleme denir. Ama bunu laikler anlayamaz” diye bir açıklamada bulunmuş.

Şöyle bir soru sormak istiyorum: LUT kavmi mi daha sapık ve sapkın, bunlar mı?

Be utanmaz, be arlanmaz! Senin çocuğunla biri bademleme yapsa ruh halin, psikolojin ne olur?

Ne yazık ki, ayet eksenli İslam terk edilip, hadis-Emevi eksenli uydurma bir İslam anlayışının utancıdır olanlar.

Ne olur hadis ve şu efendi, bu evliya şöyle dedi ki mantığından da, anlayışından da İslâm’ı ve kendimizi kurtaralım. Kuran ahlaklı İslam da buluşalım.

Bu nasıl bir sapkınlıktır; ölüyle seks, çocukla seks? Ben yinede işi hafifletip, tedavisi olmayan iki psikolojik hastalık diyeceğim: Pedofili: Çocukla seks, NEDOFİLİ; ölüyle seks. Bunlara ağır cezalar içeren yasalar çıkarılmalı ki, böyle bir sapkınlığa cesaret edemesinler.

Eğer ölü eşinizle seksi ve çocuğa nikâhı, vicdanınıza değil de hocalara soruyorsanız; siz zaten adam da değilsiniz, insan da!..

Allah ıslah eylesin!

Esen kalınız.