12 yaşında küçük bir kız çocuğuna cinsel istismar uygulayan Uşşaki Tarikatı lideri Fatih Nurullah'ın ikinci ses kaydı ortaya çıktı.

OdaTV’de yayınlanan kayıtlarda baba F.A. ile tutuklanan Fatih Nurullah arasında geçen bir konuşmadaki iğrençlikler ortaya saçıldı.

Yeni ses kaydında baba, kızıyla konuştuktan sonra Fatih Nurullah’la konuşuyor.

“Sen ne yaptın benim çocuğuma” diyen baba, Nurullah’a tepki gösteriyor.Konuşmada Nurullah, babaya yanına bir ip almasını söyleyip, “Arsaya gidelim sonra sen uzaklaş ben kendimi asmış olayım” diyor.

Babanın olayın ayrıntılarını öğrendiğini belirtmesinin ardından Fatih Nurullah yaptığı istismarı kabul etmek zorunda kalıyor. Baba F.A. konuşmanın başında tepkisini şöyle dile getirdi:

“Sen benim çocuğuma ne yaptın? Ben onu merak ediyorum. Ya ben senin kapına geldim, misafirine hizmet ettim. Ben senin kapında durdum ciğeri 5 para etmez Hasan ile Hüsrev'ine köpeklik yaptım, köpeklik. Çoluğumla çocuğumla onların y.. yalayacak kadar köpeklik yaptım. Bir Ramazan boyunca annem, babam, ben, A., F., E., kime hizmet ettik? 30 gün boyunca... Senin çocuğun bize 20 liralık lokumu çok gördü. Sen benim çocuğuma ne yaptın? Ben kendimden zaten geçmişim. Benim sebebim sen mi olacaksın?"

İSTİSMARI KABUL ETTİ

"Bana doğruca söyle Y.'ya ne yaptın" diyen babaya Nurullah "Vallahi billahi bir şey yapmadım Allahımın adıyla diyorum" diye yanıt verdi. Kızın babasının, istismarla ilgili yaşananları anlatması üzerine Nurullah, yaşananları doğruladı ve küçük kızın iç çamaşırlarını çıkardığını, vücuduna dokunduğunu kabul ederek “Hafif bir ağlama oldu. Ben bıraktım. O kadar yani" ifadelerini kullandı.

Babanın "Tüh senin Allah belanı versin. Ulan bir de peşinde 40 bin tane adam var. Sana yakışır mı" diye tepkisini dile getirdi.Fatih Nurullah ise “Bana yakışmaz da bana nikah olarak verenlere de yakışmaz" ifadelerini kullandı.