Şehitler Anaları Derneği Basın Sözcüsü Beyza Tufan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, okullara Nutuk dağıtılmasını isteyen Mersin Çamlıyayla Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Kayabaşı'nın görevden alındığını iddia etti. Tufan paylaşımında, "Nutuk dağıtılmasına engel olan müdür görevden alındı diye sevinmiştik. Meğer Nutuk dağıtan o Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Kayabaşı da görevden alınmış." dedi.

Mersin Çamlıyayla’da Ülkü Ocakları'nın okullara Nutuk dağıtma talebine, İlçe Milli Eğitim Müdürü'nün skandal gerekçelerle engel olması Türkiye'nin gündemine otururken, olayla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. 

Şehit Anaları Derneği Basın Sözcüsü Beyza Tufan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, okullara Nutuk dağıtılmasını isteyen Mersin Çamlıyayla Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Kayabaşı'nın görevden alındığını iddia etti.

Tufan paylaşımında, "Nutuk dağıtılmasına engel olan müdür görevden alındı diye sevinmiştik. Meğer Nutuk dağıtan o Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Kayabaşı da görevden alınmış. Yani bi sizden bi bizden taktiği uygulamışlar. Yazıklar olsun!" dedi.

OCAK BAŞKANI DEĞİŞTİ

İlçe Milli Eğitim Müdürü'nün Nutuk dağıtılmasına engel olmasının ardından, Nutuk dağıtmak için İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne başvuran Çamlıyayla Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Kayabaşı da görevden alındı.

 Çamlıyayla Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Kayabaşı, görevden ayrıldığını doğruladı. Kayabaşı’ndan boşalan  Çamlıyayla Ülkü Ocakları Başkanlık görevine ise Zahit Kıral’ın atandığı öğrenildi.
 

Tufan'ın paylaşımı şu şekilde;

Editör: TE Bilişim