Hiçbir şey henüz bitmiş değil. Türk tarihi boyunca da hep böyle olmuştur. Tam bitti dediğiniz anda bir başkası hortlar, bazen içinizden bazen dışınızdan. Önemli olan dünden ders almak, yarınlara hazır olmak, tuzaklara kanmamak.

Mısırlı gazeteci Sabir Meşhur’un seslendirdiği bir video var sosyal medyada dolaşan. Arap Birliği’nin Türkiye karşıtı tavrı nedeniyle sus pus olan, hayal kırıklığını bile açıklayamayan, kendisini Müslüman Türk'ten öte Türkiyeli(!) Müslüman olarak gören kesimlerin dört elle sarıldığı bir video.

Özetle diyor ki;

*1943 yılında İngilizlerin kurduğu Arap Birliği, Siyonist Arap düzenidir. Bunların, "Barış Pınarı Harekâtını" kınaması Arap halklarının görüşü değildir.

*Araplar Osmanlı Devleti’nin çöküşüne Türklerden daha fazla üzüldü.

*Türk okullarında okutulan tarih kitapları yalan yazıyor. Araplar Birinci Dünya Savaşında Osmanlı’nın yanında yer aldılar.

*Arap Birliği Ülke Yönetimleri ABD, İngiltere vd. batılı ülkelerin piyonudur.

*Siz Osmanlı olun, biz Osmanlıyı özlüyoruz. Başkent olarak da İstanbul’u görüyoruz.

Yine mealen diyor ki; Türk olmak, Arap olmak önemli değil, siz Türklüğünüzü unutun, biz de Araplığımızı, hep beraber yeniden Osmanlı olalım. Gibi, gibi, gibi...

Sabir Meşhur'u tanımadığımdan birileri gibi elime niyetometre alıp niyetini sorgulamam.

Peki dediklerine inanalım mı? Asla...

Peki buradan hangi sonuç çıkar? Türklüğünü inkâr edip sadece ümmete sarılanlara moral, Türk düşmanlarına gerekçe...

Diğer saflara(!), yani bu ülkeyi karşılıksız sevenlere de "Ver Coşkuyu..."

İnanıyoruz ki ırkçılık haramdır. Ancak bir millete mensup olmak, milletini sevmek helaldir.

Burada, biz Türklere "Şam'daki Emevi Camiinde 15 gün içinde Cuma Namazı Kılma" vaadinin yeni bir versiyonu sunuluyor.

Oysa, Emevi Cami söyleminin üzerinden yıllar geçti, 4 milyon Suriyeli taşındı bize ve bunların kaçı Kocatepe'de Cuma namazı kılıyor bilmiyorum.

Ankara'yı unutun demek, Kurtuluş Savaşını, Atatürk’ü unutun demek, yeniden bize kanın ve bizim gibi her şeyinizi kaybedin demek.

Azerbaycan'da binlerce Türk genci askerimize yardım için başvurdu.

Meşhur’un bahsettiği Arap ülkelerinin toplamından da 10 tane genç bekleniyordu ümmet için Türk askeriyle birlikte şehadete. Amma yine dört ayak üstüne düştüler zira ABD’nin taahhütlerine sadakati ölçeğinde harekata mola verildi.

Türk Konseyi, Devlet Başkanları 7. Zirvesi sonuç bildirgesinde, Barış Pınarı Harekatı'na tam destek kararı alındı. Peki Arap Birliği ne yaptı? Haçlılarla aynı potada buluştu. Yalansa yalan denilsin.

Beyler bırakalım bunları, Ordumuzun yanında olalım, Devletimizin arkasında duralım...

Unutmayalım, elhamdülillah Müslümanız ve çok şükür Türk Milletindeniz.

Atatürk, "Türkiye Cumhuriyeti Devletini kuran halka Türk Milleti denir" demiş. Burada ırkçılık yok. Çünkü kimse anasını babasını seçme hakkına sahip değildir. Her şey olup da bir türlü Türk Milletinden olamayanları Atatürk'ün tanımındaki inceliği kavramaya çağırıyorum.

Yok derlerse ki, Türkiye Cumhuriyeti’ni kuran halkla bir ilgimiz yok, biz gerçekte ne olduğumuzu biliyoruz lakin saklıyorduk, işte böyle dar anınızda kinimizi kusarız, intikamımızı alırız… O zaman size eyvallah, haklısınız(!) demek, bize de eyvah demek düşer.

Es-selam olsun, ves-selam olsun, has-kelam olsun Türk Konseyinin, "Tek Millet" bakışına.