Olmadı Deniz Bölükbaşı

Abone Ol

Sayın  Deniz Bölükbaşı'na haksızlık yapıldı diye üzülmüştük kendisinin rahatsızlığından dolayı da her zaman kendisine Allah'tan şifalar dileyerek yazıma başlayayım.

Hürriyet gazetesinin bugünkü nüshasında Ahmet Hakan'ın Çarşamba sohbetlerinde Deniz Bölükbaşı beyin mülakatını okudum ..

Şimdi muhteremin hangi söylediğine baksanız komedi repliği gibi ..

Beyefendinin hangi sebepten dolayı partideki görevinden istifa ettiği konusuna girmeyeceğim..Deniz bey buyurmuş bakalım ne buyurmuş ..

"MHP bu kaos ortamından ancak Devlet beyle çıkar " ..

Peki, kardeşim MHP yi bu kaos ortamına sokan bizzat Devlet bey değil mi ?

Sırf inadı ve kaprisi yüzünden Cumhurbaşkanlığı ve TBMM başkanlığı seçimi AKP ye hediye edilmedi mi ?

7 Haziran seçiminin olduğu gece saat 1 . 30 da "biz muhalefet olacağız kim kimle hükümet kurarsa kursun " diye avazı çıktığı kadar bağırmadı mı ? ..

Bak şimdi Deniz bey ; Eğer bir lider oyun kuramazsa , kurulan oyunda figüran olur..Siz ve sizin gibi aristokratların görmediği ve anlamadığı konu şu : Ülkücüler AKP nin seçim zaferlerini izlemekten artık bıktı ..

Bizler bürokraside , yerel yönetimlerde , iş dünyasında , parlementoda güçlü bir MHP istiyoruz ..

40 milletvekili ile birbirine başkancılık oynayan MHP ancak Balgatın ve sizin gibilerin mutluluğuna yarar .. Biz inanıyoruz ve İman ediyoruz ki Sayın Meral Akşener hanımefendi ile MHP her alanda iktidar olacak .. Bunu dostta düşmanda görecek ..

Son söz : Sayın Bölükbaşı tüm bu süreçten kendinizi bir yere konumlandırıp bana da bir şey çıkar mı diyorsanız ..

Söyleyeyim hiç bir şey çıkmaz ..