Ankara Çankaya'daki bir eğlence mekanında sahne alan 45 yaşındaki müzisyen Onur Şener, kendisinden istek şarkıda bulunan İlker K.'ye şarkıyı bilmediği için söyleyemeyeceğini ifade etti. İstediği parçayı çalmayan Onur Şener'e sinirlenen İlker K. ve beraberindekiler, eğlence mekanının önünde müzisyen kavga etmeye başladı.

Zanlıların elindeki şişelerden aldığı darbeler sonucu ağır yaralanan ve şah damarı kesildiği belirtilen Şener, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olayla ilgili İlker Y. ile Ali G., Semih S., Jale E., ve Gözde G. olmak üzere toplam 5 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerden İlker K., Ali Gündüz ve Semih Soyalp., tutuklandı. Jale E. ve Gözde G. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 

VİDEOLARI ORTAYA ÇIKTI

Onur Şener'i öldüren katil zanlıları elektrik mühendisi Semih Soyalp ve iş müfettişi Ali Gündüz'ün Youtube'da 15 yıl önce paylaştıkları video ortaya çıktı. Videoda iki zanlının arkadaşlarıyla birlikte saz ve gitar çalarak şarkı söylediği görüldü.

CENAZE TÖRENİNDE GÖZYAŞLARI SEL OLDU
Şener için Cebeci Asri Mezarlığında yer alan İsmet Oğultürk Camii'nde cenaze töreni gerçekleştirildi. Genç sanatçının cenazesine Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Şener'in ailesi ve yakınlarının yanı sıra müzik camiasından pek çok isim yer aldı.

Gözyaşları içerisinde son yolculuğuna uğurlanan Şener'in cansız bedeni, kılınan cenaze namazının ardından toprağa verilmek üzere defin alanına götürüldü. Şener’in daha önce eşinden boşandığı eşinden 5 buçuk yaşında bir kız çocuğu öğrenildi. 

Editör: Yadigar Hanım