Oyuna gelme 19.Haziran’daki kongreye gel

 

 

Ey delege kardeşim, arkadaşım, ülküdaşım. Aklını karıştırmaya çalışanlara inanma..Kaya kadar sağlam gerçekler şunlar.

1-MHP tüzüğüne göre seçimli olağanüstü kurultay yapılamaz.(madde-63) Genel başkan veya merkezin 10-Temmuz’da kurultay çağrısı hukuksuz ve tüzük kongresini sabote etmek için yalanıdır! Çünkü bu yolda alınmış bir MYK kararı da Çankaya İlçe seçim kuruluna yapılmış bir başvurusu da yoktur!

2-Genel merkez tüzük kongresi de yapamaz. Çünkü mahkemenin kesinleşmiş kararıyla bu yetki tamamen çağrı heyetindedir!

3-Bu günden itibaren bir ‘’Seçimli’’ olağanüstü kongre yalnızca genel başkanın istifası yani boşalma halinde olabilir!

 

Bunlar yasa, yargı ve tüzüğün emredici hükümleridir! Beni bağlamaz diyecek bir babayiğitte henüz anasından doğmamıştır! Çünkü hukuk kendisini tanımayanlara tanıtma, bağlamaz diyenleri de bağlama kuralları olan bir disiplin ve devletin temel nizamıdır. Öyleyse hukuken yapılabilecek olan sadece olağanüstü tüzük kurultayıdır! Bunun aksi tüm haber, beyan, yorum ve yazıların zerrece gerçekliği ve hukuken bir karşılığı yoktur! Aldananlar ve aldatanlardan olma. Genel merkeze çöreklenmiş siyaset esnafının, kör biatçilerin sığ slogancıların akla mantığa aykırı senaryolarına komplo teorilerine asla inanmayınız. Bu davanın asıl yükünü çeken, her dem cefasına katlanan bundan dolayı da oğlu kızı işsiz, kendisi fakir olanlar, kalanlar sizlersiniz! Genel merkezin düne kadar sizleri adam yerine koymadığını da en iyi siz bilirsiniz!

 

Hezimete uğradığımız 1 Kasım Seçimlerinden sonra gelişen süreçte, milli ve tarihi bir sorumluluk üstlenerek olağanüstü kurultay başvurusu yaptınız. Arkasında durdunuz. Elbette imza ver(e)meyen delege arkadaşlarımız da var.. Ezici çoğunluk olarak lider kadro ve yönetim anlayışı değişimden yana olduğunuzu da biliyoruz. Öyleyse hiçbir mazerete sığınmadan gelip iradenizi özgür biçimde ortaya koyunuz. Sizler 14 ay önce mevcut yönetimi seçen ülkücülersiniz. Ülkücü irade sizsiniz kimseye ipotek ettirmeyiniz. Genel merkezce sizlere yapılan her türlü hakarete aşağılanmaya bunca kem söze onurlu biçimde demokratik bir olgunlukla cevap veriniz. Ne yaparsanız kimi seçerseniz meşrudur ve bu da en temel hakkınızdır.

 

Her biriniz her gün, sokakta, iş yerinde hatta evinizde bu gidişe dur demeniz için uyarılıyor ve karşı çıkamıyorsunuz kimsenin yüzüne de bakamıyorsunuz. Siz de biliyorsunuz ki bu değişim olmazsa; partimizin de ülkemizin de yarınları çok daha karanlık olacaktır. Öyleyse 19.Haziran’da kurultay salonuna gelerek görevinizi yapınız. Aksi halde hiç biriniz mazeretiniz ne olursa olsun bu vebalden kurtulamayacak partililerimiz başta hiç kimsenin hatta evinizdekilerin bile yüzüne bakamayacaksınız. Partinin ülkenin ve hatta sizlerin geleceğine karar vereceğiniz kurultaya gelmeyip sonra da milliyetçilik yapamazsınız! Yaparsanız da mevcut yönetim gibi yaparsınız. Size kimse inanmaz!

Oyuna gelme diyerek partimizi ve tabanımızı oyuna, AKP yi de sürekli iktidara getirenlere artık inanma! Asıl oyuna kurultaya gelmeyerek gelirsin bunu da unutma. Oyuna gelme amenna ama kurultaya gel…