Almanya Bundesliga 2. haftasında sahasında Werder Bremen’i ağırlayan Schalke 04 karşılaşmayı 3-1 kaybetti ve ligdeki kötü gidişini sürdürdü.

İlk hafta deplasmanda Bayern Münih’e konuk olan Schalke 04, son şampiyona 8-0 gibi ağır bir skorla yenilmişti. Münih faciasını unutmak isteyen Schalke 04, Bremen forveti Niclas Fülkrug’un attığı üç gole engel olamadı. Schalke’nin maçtaki tek golü ise 90+3’te Mark Uth’tan geldi.

Ligdeki ikinci maçını da kaybeden Schalke 04 son sırada kalırken, ilk hafta Hertha Berlin’e 4-1 kaybeden Werder Bremen ise galibiyetle tanışmış oldu.

17 Ocak’tan bu yana oynadığı hiçbir lig maçını kazanamayan Schalke 04’ün kötü gidişi de devam etti.

Schalke 04’te forma giyen Ozan Kabak, Bayern Münih maçındaki kötü performansı sonrasında Bremen karşılaşmasında da yaptıklarıyla geceye damga vurdu.

Mücadelenin 26. dakikasında rakibine yaptığı sert faul sonrası yerde yatan rakibine tüküren Ozan Kabak’ın bu hareketi maçın hakemi ve ‘VAR’ odasının gözünden kaçtı.

Karşılaşmanın 58. dakikasında penaltıya sebebiyet veren ve sarı kart gören Kabak, 84. dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyundan atıldı.

Editör: TE Bilişim