Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a desteğiyle dikkatleri üzerine çeken Sinan Oğan, bir vatandaşın eleştirisine maruz kaldı.

Meral Akşener'den Koray Aydın'a Dava Meral Akşener'den Koray Aydın'a Dava

Vatandaş, Erdoğan hakkında konuşan Oğan'a, "O halde neden onun yanında yer aldın?" diye sordu. Ata İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı olan Oğan, "Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde cehennemin kapılarını kapatacağız" sloganıyla yola çıkıp, ikinci turda Cumhur İttifakı'nın adayı Erdoğan'a destek verdi.

Seçim sonrasında artan gelirleriyle gündeme gelen Oğan, vatandaşlarla yaptığı her buluşmada eleştirilere maruz kaldı. Bir etkinlikte konuşma yaparken, "Cumhurbaşkanı Erdoğan adayları anlatırken, sıra bana geldiğinde 'onu anmaya bile gerek yok' demişti" diyen Oğan'a, vatandaş "Peki neden gittin de onun yanında oldun?" diye karşılık verdi.

NE OLMUŞTU?

ATA İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, ilk tur seçimlerde yarıştıktan sonra, ikinci turda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a desteğini açıklamıştı.

Oğan'ın bu desteğinin ardından, 30 milyon lira değerinde bir malikane ve ek olarak aynı değerde bir arazi satın aldığı öne sürülmüştü. Bu iddialar, Oğan'ın seçim sonrası mali durumu ve varlık artışı hakkında spekülasyonlara yol açmıştı.

Kaynak: Haber Merkezi