Milli Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş, FETÖ ile ilgili bağlantısı olduğu düşünülen eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e sert şekilde tepki gösterdi.

Milli Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş, FETÖ ile ilgili bağlantısı olduğu düşüncesiyle Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından istifası alınan eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e sert tepki gösterdi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu hakkında hadsiz paylaşım yapması üzerine FETÖ ile ilişkisi olduğu belirtilen Melih Gökçek'e "Parsel parsel zavallı..." şeklinde sert tepki gösteren Kurdaş, Twitter'dan şu ifadeleri kullandı:

"Bu da bir başka zavallı! Parsel parsel zavallı.... Butuşturulup çöpe atılmışlık zavallılığı! Hala umudu var; göze girmeye çalışıyor."

HADSİZ MELİH GÖKÇEK HAKKINDA FETÖ SÖYLENTİLERİ AYYUKA ÇIKTI

Melih Gökçek'in FETÖ'ye yardım ve destek yaptığı ileri sürülürken Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talebi üzerine istifası alınmıştı. FETÖ'ye geniş çaplı maddi yardım ve destekte bulunduğu belirtilen Melih Gökçek, geçtiğimiz aylarda ise FETÖ ile ilişkisi olduğuna dair derin şüphe ve deliller nedeniyle savcılıkta ifade vermişti.

Ayrıca Melih Gökçek hakkında FETÖ konusunda onca iddia ve makul şüphenin oluşmasına rağmen adli merciler tarafından hala bir işlem başlatılmaması ise ayrı bir tartışma konusu olmaya devam ediyor.

Editör: TE Bilişim