2019 yerel seçimleri için de kullanılacak olan “Kadınlar Güçlensin Türkiye Büyüsün” sloganıyla düzenlenecek olan toplantıya tüm il ve ilçe kadın kolları başkanları ile kadın belediye meclis üyeleri katılacak. “Yerel Yönetimlerde Kadın” konusunun işleneceği programda, “2023 Stratejik Hedefleri” ile “Kurumsal Yönetim Kılavuzu” anlatılacak. Üç gün sürecek program kapsamında kadınlara yönelik siyasal iletişim eğitimleri, beden dili ile sosyal medya eğitimleri verilecek.

Program boyunca “Hayme Ana” isimli kısa film, “Kadın Destanı” isimli kadın kolları müziğinin tanıtımı ve konser, “50. Yılında Kadın ve MHP” konulu fotoğraf sergisi gibi bir dizi etkinlik yapılacaktır. Ayrıca kadın kollarının hazırladığı, “2023 Stratejik Hedefleri”, “Kurumsal Yönetim Kılavuzu”, “Siyasal İletişim Rehberi”, “Devlet Bahçeli; Çocuk, Kadın ve Aile Üzerine”, “Nevin Taşlıçay; Kadın” ve son olarak “50. Yılında Kadın Eliyle 50 Proje” isimli kitapların tanıtımı yapılacaktır.

Toplantı Cumartesi günü saat 10.00’da MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin açılış konuşması ile başlayacak. “Yüz Akı Kadınlarımız” bölümünde Milliyetçi Hareket Partisine hizmet etmiş kadınların başarı hikayeleri yer alacak. İki gün boyunca Genel Başkan Yardımcıları Semih Yalçın, Deniz Depboylu, Sadir Durmaz ile 24 Haziran seçimlerinde MHP’den milletvekili adayı olan Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar kadınlarla bir araya gelerek Türkiye gündemindeki konular hakkında bilgi verecekler.

Kaynak: iha