Ahmet Çelik sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Sen ve senin gibiler kabul etmese bile YENİÇAĞ, Türk milliyetçilerinin sesi, milli direnişin kalesidir. Yayın politikası ve yazarlarının dünya görüşü ortadadır." dedi.

İstanbul Milletvekili  ve  Yeniçağ Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ahmet Çelik mesajları şu şekilde;

"Semih efendi; MHP'yi kurucusu, banisi Alparslan Türkeş'in Türk milliyetçiliği fikrinden ve kurumsal kimliğinden uzaklaştırıp Türk milliyetçiliğine hasım olan İslam istismarcılarının emrine sokmuş olmaktan utanacağınıza, hangi cüretle O'nun ideallerini yaşatarak Türk milliyetçilerinin sesi olan YENİÇAĞ'a dil uzatmaya kalkıyorsun?

Ayarı bozuk diline sahip ol! Önce şunu bil; biz Bozkurtuz.. Hırlamak, havlamak, diş göstermek, ısırmak senin ihtisas alanına giriyor.

Şunu da kafana sok: Sen ve senin gibiler kabul etmese bile YENİÇAĞ, Türk milliyetçilerinin sesi, milli direnişin kalesidir. Yayın politikası ve yazarlarının dünya görüşü ortadadır.

2002'den beri MHP'yi yöneten zihniyete karşı çıktık ve zaman bizi haklı çıkardı: MHP'yi iktidar ve Türkiye'yi yönetme iddiası olmayan bir parti haline getiren siz... AKP'ye iktidar yolunu açan siz... Abdullah Gül'e Cumhurbaşkanlığı yolunu açan siz...

TC'nin, Andımızın kaldırılmasına ses çıkarmayan siz... Tayyip Erdoğan'a tek adamlık yolunu açan siz... İmralı canisinin avukatlarıyla görüşmesi tartışılırken “Bana sorarsanız avukatıyla görüşsün” deyip yolu açan Doktor Devlet Bahçeli sizin genel başkanınız...

Öcalan'ın mektubunu "HDP’nin istismarına müdahale etmek maksadıyla tarafsızlık çağrısı yapmıştır" diye yorumlayan da bilge lideriniz Doktor Devlet Bahçeli...

İttifak ortağınızın oy hırsıyla şehitlerimizin eli kanlı katillerinden Osman Öcalan'ı devlet televizyonuna çıkarmasına da boyun eğip seyreden siz... Bu kafa ve zihniyetle mi Türk milliyetçilerinin temsilcisisiniz?

Türk milliyetçileri 23 Haziran'da Cumhur İttifakı'na oy vermeyerek Öcalan'ın mektubunu "tarafsızlık çağrısı" diye yorumlayarak akıllarıyla alay etmeye kalkışanların cezasını kesti. Önümüzdeki seçim MHP yönetiminden tasfiye olacaksınız.

Türk milliyetçiliği tarihinde kara bir leke olarak kalıp, ihanet edenler olarak değerlendirileceksiniz!"

NE OLMUŞTU?

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman'ın Yeniçağ'ı hedef alan açıklamaları tepkilere neden olmuştu.

Yeniçağ yazarlarından Ahmet Takan'ın, Devlet Bahçeli'ye ilişkin köşe yazısının ardından Yeniçağ'ı hedef alan Büyükataman'a cevabı, Yeniçağ gazetesi İmtiyaz Sahibi ve İstanbul Milletvekili Ahmet Çelik vermişti.

Büyükataman'a tepkisini Twitter hesabı üzerinden dile getiren Çelik, "Türk milliyetçiliğini ayakları altına alanlara hizmet etmenin adını "beka" koymaktan utanmayanlar bizlerin vatanseverliğini sorgulayamaz" ifadelerini kullanmıştı..

Ahmet Çelik'in açıklamaları şu şekilde idi;

"Ey Büyükataman; Öncelikle, vatansever görünümlü mandacı arıyorsan başka yere bak, Yeniçağ'da bulamazsın. Bu, her şeye rağmen Türk milliyetçiliği mücadelesi veren fedakar Yeniçağ mensuplarına yapılabilecek en alçak iftiradır, şerefsizliktir.

Vatanseverliğimizi sorgulamak sana mı kaldı? Türk milliyetçiliğini ayakları altına alanlara hizmet etmenin adını "beka" koymaktan utanmayanlar bizlerin vatanseverliğini sorgulayamaz. Haddinizi bilin!"

MHP’Lİ SEMİH YALÇIN YENİÇAĞ’I HEDEF GÖSTERDİ

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın, Yeniçağ Gazetesinin partileri hakkında sürekli yalan haberler ürettiğini savunarak, “Fitneçağ tarafından MHP aleyhinde sürekli yalan haber üretilmekte, gerçekler saptırılmaktadır. Bu gazete parçasının bazı köşe yazarları da mesleki sorumluluk ve ciddiyeti bir kenara bırakıp partimize ve genel başkanımıza yönelik iftiralarla tetikçilik yapmaktadır. MHP’ye yakın görünmekle birlikte her serlevhası MHP camiasında fısk ve fücuru teşvik eden, her haber ve yazısı fitne ateşini körükleyen bu gazete taslağının CHP-HDP destekçisi medyayla flörtü ’gaflet, dalalet hıyanet, şer ve entrikada iş birliği’ne dönüşmüştür” ifadelerini kullandı.

Yalçın, “MHP ile bölücü başını aynı çizgide göstermenin bir insanın akıl salabetini tamamen yitirmesi icap eder ki söz konusu iddia bunun delili gibi durmaktadır. Bilinmelidir ki fitneçağ, ne Milliyetçi Ülkücü Hareket’in sözcüsü ne de Ülkücü vicdanın sesidir. Bilakis nifakın, bölünmenin ve ayrışmanın basındaki temsilcisidir” açıklamasını yaptı.
 

Editör: TE Bilişim