İYİ Parti Manisa Milletvekili Tamer Akkal'ın istifa ederek AK Parti'ye geçişine değinen Aydın, "Manisa Milletvekilimiz de çok yakında istifa ederek AK Parti'ye geçti. Bu arkadaşımız iflas etmişti, tefecilerin eline düştüğünü kendisi söylemişti. Ama arkasından öyle bir metin kaleme alarak istifa etti ki bu o arkadaşımızın normalde yapacağı bir şeyi değil" diye konuştu. 

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın'a, Tamer Akkal'ın cevabı çok sert oldu.

Tamer Akkal, Koray Aydın'a hitaben Habererk'e yaptığı açıklamada  "Öncelikle elinde böyle bir bilgi, belge varsa çıksın kamuoyu önünde açıklasın. Aslı olmayan böyle ithamlarda bulunan her kim olursa olsun müfteridir.
Bugünlerde parti içinde kurduğu komplolarla başı dertte olan Sn Koray Aydın'ın üç hafta üzerinden geçtikten sonra  beni öne sürmesi de oldukça manidar..
Sn. Aydın'ın parti içerisindeki ihanetlerinin gün yüzüne çıktığı bu süreçte, kusurlarını örtbas etmek için  bana attığı iftiralar bile kendisini kurtaramayacaktır."
dedi.

Ak Parti Milletvekili Tamer Akkal şöyle devam etti "İsterse kendisi; Adana'da niçin İyi Parti Belediye Başkan Adayı çıkarmak istemediğini, beraber yargılandıkları ortağıyla kimlerden ne karşılığı ihale aldığını, ilçeleri, illeri kimlere ne karşılığında peşkeş çektiğini, meclis üyeliklerine dahi kimleri ne amaçla yerleştirdiğini bana açıklamak zorunda bıraktırmasın.
Bu vesile ile tekrar söylüyorum; daha evvelde sözde danışman olan tasmalı gazetecinin  gündeme getirdiği, bugünde Koray Aydın'ın asılsızca iddia ettiği gibi Ak Partiden para aldığımı ya da rant elde ettiğimi ispatlamayan şerefsizdir, alçaktır, namerttir."

 

Editör: TE Bilişim