Odatv’nin edindiği bilgilere göre; intihar girişiminde bulunan Erdal Yılmaz, Ümraniye Devlet Hastanesi’nin acil servisine kaldırıldı.

AKP eski Milletvekili Metin Külünk'e yakın kişilerle, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun desteklediği Milli Beka Hareketi üyesi kişiler arasında kavga çıkmıştı.

Milli Beka Hareketi'nin binasında karşılıklı itişmeler ve bağrışmalar yaşanmıştı.

Kavganın ardından Milli Beka Hareketi Genel Başkanı Murat Şahin’in geçen aylarda gözaltına alındığı anlara dair görüntüler sosyal medyada yayımlandı. Polis çevirmesinde Şahin'in aracından sahte polis kimliği, polis telsizi, çakar ışığı ve sahte basın kartı çıkmıştı.

ADRESİNİ YAYINLADILAR

Kavga burada kalmadı…

Twitter’daki “Maske” kullanıcı adlı hesap, Süleyman Soylu'ya karşı yaptığı paylaşımlar dikkat çekmişti. “Maske”, HDP'li Mardin Belediyesine atanan kayyumun, bir ağaç ihalesindeki yolsuzluğu aktarmış, yolsuzluğa karışan firmanın istanbul temsilcisinin ise Soylu'nun kuzeni olduğunu iddia etmişti.

Soylu’ya yakın isimler, Külünk’e yakın olduğunu ileri sürdükleri Twitter’daki “Maske” isimli hesabın emekli uzman çavuş olan Erdal Yılmaz tarafından kullanıldığını ileri sürdüler.

Yılmaz'ın ev adresi, isim soyisim, T.C kimlik numarası sosyal medyada paylaşılmaya başlandı.

Bunun üzerine Yılmaz, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ve Soylu'yu da etiketleyerek, "Şahsımı hedef gösteren twitlerle ilgili bilgiler Türkiye’de tek bir kurumdan alınabilir. Eleştirdim diye linç edildim. Bakanı aradım bana namussuz dedi. Yalan mı?" diye yazdı.

İNTİHAR GİRİŞİMİNDE BULUNDU

Sosyal medyada Erdal Yılmaz’ın intihar ettiği söylendi.

"Samsa Çavuş" isimli hesap Yılmaz'ın intiharını "Soylu'nun talimatı ile terör örgütü üyeliğinden gözaltına alınan fakat terör örgütü ile alakalı tek soru sorulmayan Erdal Yılmaz intihar etti. Bu vebal soysuzlara yeter" dedi.

Editör: TE Bilişim