İstanbul'un Sultanbeyli ilçesinde yaşanan olayda belediye başkan yardımcısı olan Erkan Dinç, istifa söylemleri sonrasında vatandaşlara küfür etti. Bu anlar sosyal medyada büyük bir ses getirdi.

Tapu için istenen rayiç bedeline isyan eden Sultanbeyli halkı sonunda dayanamayarak AKP'li Sultanbeyli Belediyesi'ne büyük tepki gösterdi. Rayiç bedelinin yüksek olması yüzünden vatandaşlar bu durum karşısında sessiz kalmadı ve AKP'li Belediye Başkanı Hüseyin Keskin'in istifa etmesi gerekliliğinin altını çizdi.

Vatandaşlara Küfür Etti

Yaşananların akabinde belediye başkan yardımcısı olan Erkan Dinç ise istifa sesleri sonrasında dışarıda vatandaşların üzerine yürüyerek küfür etti. Sultanbeyli'de yaşanan bu son gelişmeler akabinde tapu ve tebligatların dağıtılacağı ve mağduriyetlerin giderileceği hususunda vatandaşlara yalan söylenerek umut dağıtıldı.

Sultanbeyli'de Kent Meydanı'nda toplanan vatandaşlar istifa sloganları ile her yeri inletti ve haklarını aradı. Belediye Başkanı yardımcısı Erkan Dinç ise hemen olay yerine gelerek önce vatandaşları tehdit etti ve üzerine yürüyerek onlara ağza alınmayacak şekilde küfür etti.

Editör: TE Bilişim