İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beyoğlu'nun Örnektepe semtindeki İBB binasının AKP'li Beyoğlu Belediyesi'ne tahsis edilmesine sert tepki göstererek kamu alanlarına yapılan bu müdahaleleri geri püskürteceklerini söyleyerek eşkıyalığın önüne geçeceklerini belirtti.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beyoğlu'nda yer alan binanın AKP'lilerin oyları sonrasında Beyoğlu Belediyesi'ne tahsis edilmesi akabinde sert açıklamalar yaparak Meclis çoğunluğunu elinde bulunduran şehir eşkıyalarına asla geçit vermeyeceklerini ifade ederek İstanbullu vatandaşların malının kimseler tarafından gasp edilmeye müsaade etmeyeceklerinden söz etti.

Karar Yok Hükmündedir

İmamoğlu, Meclis'teki çoğunluğun AKP'de bulunduğunu belirterek böylesine bir eşkıyalığa izin verilmeyeceğini kimsenin İstanbul halkının malını gasp edemeyeceğini dile getirdi. Örnektepe semtinde İBB olarak yurt yaptıklarını belirten İmamoğlu, kreş de yaparak bunu parkla bağlantı sağlayacaklarını bu süreci kendilerinden başka yürütecek kimsenin olmadığından söz etti.

Böyle bir yetkinin kendilerinden başka kimsede olmadığını sözlerine ekleyen İmamoğlu, kendilerinin yönetimde söz sahibi olduğunu hatırlatarak alınan kararın yok hükmünde olduğunu ve hukuki süreci de yakın zamanda başlatacaklarının sözünü verdi.

Editör: TE Bilişim