Haberimizvar.net' in haberine göre; Dışişleri Bakanı, Kültür ve Turizm Bakanı, Antalya Valisi, AKP milletvekilleri, AKP ve MHP ilçe başkanları toplu bir şekilde telekonferans yöntemi ile toplantı gerçekleştirdi.  Serik Belediye Başkanı Aputkan toplantıda halk plajlarının belediye yetkisinde kalması konusunda ısrar edince Bakan Ersoy, “Otellerden rüşvet alıyorsun” diye suçlamada bulundu.

Toplantıda kimler vardı?

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Akp milletvekillerinin tamamı, Akp İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, Akp ilçe başkanları, Akp'li tüm belediye başkanları, Mhp İl Başkanı Hilmi Durgun, MHP ilçe başkanları, tüm kurumların il müdürleri ve banka müdürleri toplantıya katıldı.

Akp'li Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan, Bakan Ersoy'a halk plajlarının belediyede kalması için ısrar etti. Bakan Ersoy, ''Aynı uygulamayı Çeşme ve Bodrum'da yapıyorum, hiç sorun olmuyor. Serik'te neden sorun oluyor?'' şeklinde soru sordu.

''Rüşvet almayı bırakın''

Ardından ısrarcı olan Aputkan'a karşı bu kez şu sözleri ifade etti:

''Belediye çalışanlarının sürekli Ankara'ya gelip bakanlık çalışanlarımızdan taleplerde bulunuluyor. Biz bu vatan için çalışıyoruz ama siz öyle değil. Belediye yöneticileriniz aracılığıyla otellerden rüşvet almayı bırakın.''

Toplantıdan ayrıldı

Olaylı toplantıda Akp'li Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan toplantıyı terk etti.

Editör: TE Bilişim