AKP Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya sağlık sistemiyle ilgili sert tepkide bulunarak, "Sağlığın iyi yönetilemediğini görüyorum" dedi.

AKP Şanlıurfa Milletvekili ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık Eski Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya yönelik sert eleştiride bulunarak, "Şanlıurfa'da Sağlığın iyi yönetilemediğini görüyorum. Bunu 2 yıldan beri sayın Bakanımıza anlatmaya çalışıyorum. Ancak başarılı olamadım" ifadelerini kullandı.

Günboyu'nun haberine göre, Eski bir Başhekim ve Genel Cerrahi Uzmanı olduğunu da belirten Fakıbaba, 2 yıldır konuyla ilgili mücadele verdiğini ve şikâyetlerini Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya aktardığını ancak başarılı olamadığını söyledi.

Ahmet Eşref Fakıbaba sosyal medya hesabından Fahrettin Koca'ya şu eleştiride bulundu:

"Eski bir Başhekim ve Genel Cerrahi Uzmanı olarak Şanlıurfa'da Sağlığın iyi yönetilemediğini görüyorum. Bunu 2 yıldan beri sayın Bakanımıza anlatmaya çalışıyorum. Ancak başarılı olamadım. Bu sefer sayın Bakanımızın Şanlıurfa'daki Sağlıkla ilgili problemleri çözeceğine inanıyorum."

DAHA ÖNCE DE İSTİFA SİNYALİ VERMİŞTİ

AKP Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba 12 Şubat 2021 tarihinde sosyal medya hesabından 'istifa sinyalleri' veren bir paylaşımda bulunmuştu. Fakıbaba, "Bazen bütün izlerin biribirine karışması, bardağı taşıran son damla olur" diyerek akıllarda soru işareti bırakmıştı.

Editör: TE Bilişim