Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal'ın, Şamil Tayyar'ın başkan yardımcısı olarak atanmasına ilişkin yazısı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylandı.

"HAYIRLI OLSUN"

Gazeteci kökenli Şamil Tayyar, AK Parti'den 24, 25, ve 26'ncı dönem Gaziantep Milletvekilliği yaptı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ünal, Twitter'dan yaptığı paylaşımda, "Orhan Miroğlu, Hüseyin Yayman, Markar Eseyan, Mustafa Canbey, Hatice Kübra Öztürk, Emre Cemil Ayvalı, Büşra Paker'den oluşan Tanıtım ve Medya ekibimize Şamil Tayyar da katıldı. Hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

Şamil Tayyar ise soyal meday hesabından "Ege Bölge Koordinatörü" olduğunu ve ilk toplantıyı video konferans yolu ile yaptıklarını açıkladı. Yaptığı paylaşımda Mahir Ünal'ın imzaladığı belegeye yer verdi.

Tayyar şu ifadeleri kullanadı "Sayın Mahir Ünal başkanımızın önerisi, Sayın Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımızın oluruyla Medya ve Tanıtım Başkan Yardımcısı olarak nöbete başladık. Ayrıca Ege Bölge Koordinatörü olarak ilk toplantımızı yaptık. Allah bize güvenenlere ve milletimize karşı mahçup etmesin"

Editör: TE Bilişim