3 gün süren çalıştay, Çeşme Sheraton otelde yapıldı. Çalıştayın son gününe İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’de katıldı.

Akşener’den Yunan parlamentere tepki

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, AP Genel Kurulunda Türk Bayrağını yırtan Yunan parlamentere tepki için sahneye elinde büyük bir Türk bayrağı ile çıktı. Bayrağı sahneye çıkmadan teslim alan Akşener, sahnede Arif Nihat Asya’nın Bayrak şiirini okudu. Büyük alkış alan Akşener, bayrağı teslim ettikten sonra İYİ Partinin toplumsal talepler üzerine kurulduğunu söyleyerek, hangi zor şartlarda ne gibi zorluklarla karşılaştıklarını hatırlattı.

Eğer İYİ Parti kurulmasaydı Türkiye’nin hangi şartlarda olacağını hayal ettiğini, nasıl bir Türkiye’nin olacağını kendisine sorduğunu ve bu yolda beraber olan arkadaşlarına teşekkür ettiğini söyledi.

İYİ Parti’de yatay hiyerarşi var

İYİ Parti’nin nasıl bir parti olduğunu anlatan Akşener, partide yatay hiyerarşinin olduğunu açıkladı. Kendilerinin esnek ve öğrenen bir yapı olduklarını, yukarının emir verip, aşağının yaptığı bir yapı olmadıklarını vurgulayan Akşener, herkesin fikrini söylediği, herkesin fikirlerinin tartışıldığı bir yapı olduklarını açıkladı.

CHP’liler sandığa gitmedi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener konuşmasında CHP’lilerin 298 binin sandığa gitmediği söyleyerek, 300 bin kişinin üzerinde Ak Partilinin de sandığa gitmediğini açıkladı. Sandıkları tek tek kontrol ettiğini söyleyen Akşener, bunun sebebini ise sürekli umutları yarıda kalmış şehirli seçmenin sandıklara gitmediğini söyledi.

Editör: TE Bilişim