İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İzmir programının ikinci gününde İYİ Parti Balçova İlçe başkanlığını ziyaret etti.

Burada bir gencin fotoğraf çektirme isteği Akşener’e iletildi. Akşener’in yanına gelip Bozkurt yaparak resim çektirmek istediğini söylene gence Akşener, ‘Tabi oğlum’ diyerek bozkurt işareti yaptı. Gence dönerek, ‘sakın izin alma’ demesi dikkatlerden kaçmadı.

‘Bir bedeli olacak’

Gazetecilerin Akşener’e, Koronavirüs salgını için verilen araştırma önergesinin reddi konusunda sorulan soruya, ‘Demek ki tehlike yok’ dedi, devamında ise ‘Ben bu milleti tanıyorsam bunun bedeli olacaktır’ dedi.

Mecliste grubu olan bir siyasi partinin hangi konuda olursa olsun toplumu bilgilendirme açısından çalışma yapması gerektiğinin altını çizen Akşener, bir komisyon kurup önlem alınmasını sağlamak lazım dedi.

Akşener’den Yunanistan’ın ırkçı vekiline sert tepki

Akşener, AP Genel Kurulu’nda Türk bayrağını yırtan Yunanistan’ın ırkçı vekili Loannis Lagos'a sert tepkiyle cevap verdi.

Akşener, bunun alçaklık olduğunu vurgulayarak, Yunalıların İzmir’den nasıl gittiğini İzmirlilerin bildiğini hatırlattı. Yunan bayrağının yerden kaldırıldığını da hatırlatan Akşener, Yunan vekilin bu hareketini alçaklık olarak niteledi.

82 milyon Türk’ün bir araya gelerek, Türk bayrağını yırtan eli kıracağını anlatan Akşener, iktidara seslenerek, derhal bu konu ile ilgili olarak, Türk devletine yakışan tutumun sergilenmesini istedi.

Akşener, Türk devletinin itibarının iki paralık edilmemesi gerektiğinin altının çizdi.

Editör: TE Bilişim