AK Parti'de Sakarya ilçe teşkilatı tarafından tertip edilen program kapsamında konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, iptal edilen İstanbul seçimleriyle ilgili söz aldı. Yavuz, seçimlerde hiçbir zaman 'Hiçbir şey olmasa bile kesinlikle bir şeyler oldu' sözlerine yalanlama getirerek bunu ispat etmeleri halinde istifa edeceğini ve bunun CHP'nin yalanı olduğunu söyledi.

Ali İhsan Yavuz bir kez daha kendisini yalanladı. AK Parti teşkilatı tarafından tertip edilen bir programa katılan Yavuz, İstanbul seçimlerine dair sözlerinden bahsetti. Kendisi hakkında sosyal medyada yayılan 'Hiçbir şey olmasa bile kesinlikle bir şeyler oldu' sözlerine atıfta bulunan Yavuz, bunun CHP'nin kendi ürettiği bir yalan olduğunu ve böyle bir söz söylemediğinden bahsetti. Yavuz ayrıca bunun ispatlanması halinde istifa edeceğini de sözlerine eklemeden geçemedi.

İspat Etsinler İstifa Ederim

Yavuz açıklamasının devamında, İstanbul seçimlerinde kullandığı ifadelerde 'Hiçbir şey olmasa bile kesinlikle bir şeyler oldu' gibi bir söz söylemediğinden bahsederek bunu sosyal medyada yayanlara öfke kustu ve topu CHP'ye atarak bunun bir yalan olduğunu söyledi. Kendilerinin sürekli olarak memleket meseleleri ile uğraştığını söyleyen Yavuz göz göre göre yalan söylemeye devam etti.

Editör: TE Bilişim