MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu.

TERÖRİSTİN YERİ TBMM DEĞİL, DEMİR PARMAKLIKLARIN ARKASIDIR”

Bahçeli, “Bir CHP'linin, terörist Demirtaş'a 'barış insanı' demesi, önümüzdeki günlerde TBMM'de olacağını söylemesi, bulanık içinde kalmış zihnin hezeyanıdır. Teröristin yeri TBMM değil, demir parmaklıkların arkasıdır” dedi.

Bahçeli'nin konuşmasından başlıklar şöyle: 

"Sözde Nevruz kutlamaları bu sene de ağır tahriklere neden olmuştur. Korsan kutlamalar yine fitne saçmışlar ve bir kez daha Türk'ün bahar bayramını gölgelemeye çalışmışlardır. Kürt kökenli kardeşlerimizi istismar eden namussuzlara göz açtırılmayacaktır. Kavga ve kutuplaşma meraklıları her zaman kaybedecektir. Nevruz büyük Türk milletinin kıtaları yönetmeye talip olduğu kutlu Ergenekon ateşidir.

Aziz ceddimiz Çanakkale'de bir destan yazmıştır. Bu destan nesilden nesile aktarılarak bir itibar vesikası halinde tarihe mal olmuştur. "Ben size taarruzu değil, ölmeyi emrediyorum" haykırışı hala Çanakkale'de inliyordur. 1915 Çanakkale Köprüsü'nün açılmasının Çanakkale'nin Atatürk ile değil, köprüyle anılacak denmesi kabul edilemez. Bunların işleri güçleri her başarıya iftira atmaktır. Gözleri vardır göremez! Bunların kalpleri mühürlüdür. Çanakkale mermilerin havada birbirine isabet ettiği Çanakkale Türkiye'nin önsözüdür.

Bir CHP'linin, terörist Demirtaş'a 'barış insanı' demesi, önümüzdeki günlerde TBMM'de olacağını söylemesi, bulanık içinde kalmış zihnin hezeyanıdır. Teröristin yeri TBMM değil, demir parmaklıkların arkasıdır.

1915 Çanakkale Köprüsü sayesinde Türkiye'nin bölgesel ve küresel ticaretteki değeri, stratejik önemi daha da artacaktır"

Editör: TE Bilişim