Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

Bahçeli, CHP ve Kılıçdaroğlu’na çok sert sözler söyledi.

Bahçeli'nin açıklamaları şu şekilde:

“CHP'NİN GERÇEK YÜZÜNÜ HER ZEMİNDE ANLAYACAĞIZ”

“Seçimler konusunda milletimizle dertleşeceğiz. Bir başka çalışmamız da bugünden itibaren şudur; Kökünden uzaklaşmış CHP'nin gerçek yüzünü her zeminde her yöremizde anlayacağız. CHP'nin en fazla oy aldığı 131 seçim bölgesinde HDP ile ittifakını, terörle mücadeleye karşı gelişini tek tek milletimizle CHP'ye oy veren milli insanlarımızla paylaşacağız. CHP'nin neye dönüştüğünü, kimlere hizmet ettiğini izah edeceğiz.

“CHP'NİN GİZLİ GÜNDEMİ”

Bugünden itibaren yeni görevlendirmeleri yapıyorum. CHP'nin gizli gündemini, halka doğrudan anlatmak için arkadaşlarımı Anadolu'ya gönderiyorum. Yerimizde sayamayız, erkenden yol almalıyız. Trakya'dan itibaren yaptığımız mücadele adım adım Anadolu'nun her tarafını aydınlatacaktır. Vatandaşlarımızla konuşacağız, mutlaka anlaşacağız. Cumhur İttifakı olarak cumhuriyete sahip çıkacağız, geleceğimize sahip çıkacağız. Nerede bir vatan evladı varsa onunla kucaklaşacağız. Ülkülerimizi taşıyacağız, umutları dirilteceğiz, her yerde olacağız, Allah'ın izniyle başaracağız, 2023'te bir Türk mucizesine imza atacağız.

“CHP, HDP İLE BİRLİKTE TEZKEREYE HAYIR, PKK'YA EVET DEMİŞTİR”

CHP, HDP ile el ele tutuşarak sinir ötesine asker gönderilmesine terörle mücadelenin devamına hayır demiştir. CHP, HDP ile birlikte tezkereye hayır, PKK'ya evet demiştir. CHP Türkiye'nin karşısında resmen belgeli şekilde konuşmuştur.”

Editör: TE Bilişim