Habererk / Özel Haber / Ali ÖZYİĞİT

TBMM’de MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Meclis’te bulunduğu anda CHP’lilerin milletvekilliği düşürülen arkadaşlarına destek vermek ve tepki koymak için çalışmayı yavaşlatmaları sonucu Klavuz'la CHP'liler arasında kavga çıkmıştı. İlk defa yaşananların tamamımı Habererk açıklıyor.

MHP'li Olcay Klavuz CHP’liler’e şunları söyledi:

“Sayın genel başkanımız hasta hasta buraya geldi. Siz çalışmayız yavaşlatamazsınız”

Bu şekilde Bahçeli’nin gözüne girmek için CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel’e saldırırken CHP Milletvekilleri tarafından feci şekilde dövüldü. Burnu kanadığı için ambulansla hastaneye kaldırıldı.

BAHÇELİ KLAVUZ'U BÖYLE KOVDU!

MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin odasına Olcay Klavuz gitti.

Bahçeli, Klavuz’a bağırarak, “Sen kimsin beni korumaya kalkıyorsun. Beni koruyacak çok arkadaşlarım var. Haddini bil. Çık derhal özür dile” şeklindeki sözlerle Klavuz'u makamından kovduğu Habererk’e gelen bilgiler arasında.

Bilindiği üzere babası yaşında Ülkücülere genç çocukları kandırarak pusu kurdurup saldırtma geleneğini başlatan Olcay Klavuz pusu kurdurduğu Ülkücülerden özür dilemedi. Onlardan özür dilemek yerine CHP’den ve CHP’li milletvekillerinden özür dilemesi Klavuz’un maskesini düşürmesi bakımından dikkat çekti.

Editör: TE Bilişim