MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli grup toplantısı sonrası gazetecilerin İYİ Parti'de yaşanan istifalar sonrası görüşleri soruldu.

Bir gazetecinin Bahçeli’ye, İYİ Parti'den istifaları kast ederek, MHP’nin kapsının açık olup olmadığı ve istifalarla ilgili görüşleri soruldu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP’nin kapısının her daim açık olduğunu vurgulayarak, Milletle kucaklaşmak istediğini söyledi. Bahçeli, Türkiye'nin siyasi istikrara, birlik beraberliğe ihtiyaç duyduğunun altını çizerek, ‘Bu dönemde hiçbir siyasi partide istikrasızlık söz konusu olmamalıdır’ dedi.

Bahçeli, İYİ Parti için ise ‘İyi günde olsunlar tahriklere kapılmasınlar’ önerisinde bulundu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yeni parti kuruluşlarına, FETÖ’nün siyasi ayağına ve siyasi partileri karıştırmak isteyenlerin olduğunu ve çok dikkatli olunması gerektiğini ifade etti.

CHP’ye sert tepki

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli grup toplantısında yaptığı konuşmada CHP’ye yüklendi. Bahçeli CHP Genel Başkanı Kılıdaroğlu’nun boş konuştuğunu, MHP’nin kimseden bir şey öğrenecek bir şeyi olamadığının altını çizerek, CHP’yi Esad’ın propagandasına alet olmak suçladı.

CHP’ye hangi örgütün işbirlikçisi olduğunu sordu. İdlib’in mayın tarlasına döndüğünü, İdlib’te sıkışan kimsenin olmadığına dikkat çeken Bahçeli, sıkıştırılmak istenen ülkenin Türkiye olduğunu sözlerine ekledi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Rusya’yı 93 harbinde tanıdıklarını, hiçbir maskenin onları gizleyemeyeceğini, söyledi. Sıkacakları eli ve atılacak yumruğu bildiklerini ifade eden Bahçeli, nasıl davranılıyorsa öyle karşılık bulmak istediklerini açıkladı.

Yeni darbe tehdidi açıklaması

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yeni darbe söylentileri ile ilgili olarak 82 milyonun kanının dökülmeden darbe olmayacağına dikkat çekti. Bu söylentinin bile ihanet olduğunu vurgulayan Bahçeli, ‘bu kanlı ve köhne sayfa açılmamak üzere kapatılmıştır’ dedi.

Editör: TE Bilişim