ŞU ANDA PARTİDE OLUP MANİFESTOMUN ALTINA İMZA ATACAK KİŞİLER VAR

İçten, ''Şu anda Ak Parti'de olup beni eleştiren bir dostum bile beni aradığında benim manifestom ile alakalı istifa etmemle alakalı hangi paragraftaki hangi cümleme katılmıyorsun dediğimde tamamına imza atarım dedi. O zaman gerekçen ne? '' dedi

BİZİM KAFAMIZDAKİ BAŞKANLIK SİSTEMİ BU DEĞİLDİ

Bizim düşündüğümüz başkanlık sistemi bu değildi. Ne zaman MHP ile bir ittifak söz konusu oldu başkanlık sistemine doğru gidildiğinde (seçim ile alakalı bunu söylüyorum) o zaman yontuldu oradan kestiler, buradan kestiler..

CUMHUR İTTİFAKI'NDAN GÜNEYDOĞU VE DOĞU'DAKİ KÜRT VATANDAŞLARIMIZIN ÇOĞU RAHATSIZ

Güneydoğu ve Doğu'daki birçok Kürt vatandaşlarımızın birçoğu rahatsız, tabii ki rahatsız yani.. Niye? Çünkü artık MHP'leşen, daha çok ırkçı yaklaşımlara sürülen, itilen bir Ak Parti olmaya başladı. İçimizde MHP gibi düşünen binlerce insan türemeye başladı. Bunlar sonradan gelen yolda bulduğumuz insanlar  bunu da söyleyeyim.

10 YIL ÖNCE ERDOĞAN DAMADINI BAKAN YAPACAKLAR DESE İMKANSIZ DERDİM

Ben Refah Partisi döneminde İstanbul teşkilatlarında görevliyken, Sayın Cumhurbaşkanımız İstanbul İl Başkanıydı. Birileri bana 10 yıl önce gelse ''Sayın Cumhurbaşkanımız kendi öz damadını bakan yapacak'' dese ben imkansız derdim.

AİLE FERTLERİNİN İÇERİSİNDE ANA SINIFINDAN ÜNİVERSİTEYE KADAR FETÖ İLE OKUYANLAR BU ÜLKEDE ŞU AN EN ÜST KADEMEDE AMA VATANDAŞ OKUYUNCA KHK İLE İHRAÇ EDİYORSUNUZ

Birilerinin farklı bir üslupla Sayın Cumhurbaşkanımıza veya bu işin yöneticilerine yanlış bilgiler götürdüğüne, yanlış stratejilerin üretildiğini düşünüyoruz. İyi niyetimi koruyarak kasıt aramıyorum. Daha doğru olduğunu düşündüklerini ima eden bir yapı var. Biz işte ona karşı çıkıyoruz diyoruz ki hayır. Ben Ak Parti'nin kurucusuyum sen eğer FETÖ ile mücadelede veya PKK ile mücadelede hangi formatı koyuyorsan en yakınından başlamak zorundasın ve adil davranmak zorundasın ama söz konusu senin aile ferdin olunca yani senin aile fertlerinden ana sınıfından üniversiteye kadar FETÖ ile okuyanlar bu ülkede şu an en üst kademede görevde ama vatandaş okuyunca KHK ile ihraç ediliyorsunuz.

DAVUTOĞLU DAVET EDERSE KURACAĞI PARTİYE GEÇERİM

Sayın Ahmet Davutoğlu hocamızın manifestosunda bahsettiği her şeye harfiyen katılıyorum. Kendisi davet ederse açıkçası evet derim.

Editör: TE Bilişim