Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse, Ankara’nın Çubuk ilçesinde şehit sözleşmeli piyade er Yener Kırıkcı’nın cenaze töreni sırasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik saldırıyı kınadı.

Kılıçdaroğlu’na geçmiş olsun dileklerini de ileten Başkan Köse, bu olayın “müessif protesto” denilerek geçiştirilemeyecek kadar vahim olduğuna vurgu yaparak, “Teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan askerimiz piyade er Yener Kırıkcı’nın cenaze töreninin yapıldığı Çubuk’a bağlı Akkuzulu köyünde Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik bu planlı saldırıyı kınıyoruz. Bu saldırı, ‘müessif bir protesto’ diyerek geçiştirilemeyecek kadar vahimdir. Aynı zamanda şehidimize karşı yapılmış büyük bir saygısızlıktır. Saldırıyı gerçekleştirenler kadar bu sürece gelinmesine neden olanlar da sorumludur. Saldırganlar, saldırının gerçekleşmesine neden olanlar hukuk önünde hesap verecektir.

Ülkemizin şiddet diline değil barış diline ihtiyacı vardır. Saldırıyı gerçekleştirenleri, gerçekleşmesine zemin hazırlayanları kınıyor, Sayın Genel Başkanıma geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim