BBP Genel Başkan Yardımcısı Ali Keser yaptığı yazılı açıklamada İyi Parti Sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu'nun Rahmetli Şehit Lider Muhsin Yazıcıoğlu ve Genel Başkan Mustafa Destici hakkında alçakça ve şahsiyetsizce iftiralar attığını iddia etti.

Yavuz Ağıralioğlu BBP’den kovulmuş

BBP Genel Başkan Yardımcısı Ali Keser İyi Parti Sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu'nun BBP’den 2002 yılında bizzat Şehit Lider Muhsin Yazıcıoğlu tarafından kovulduğunun altını çizdi.

İyi Parti Sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu’nun kovulmasını bütün BBP’lilerin bildiğini sözlerine ekledi.

Ağıralioğlu’nun BBP’de tutunamamasının sebebini ise Muhsin Yazıcıoğlu'yla ilgili yaptığı saygısızlıkların BBP’liler tarafından unutulmaması olarak açıkladı.

Yavuz Ağıralioğlu BBP’ye nasıl döndü?

Muhsin Yazıcıoğlu'nun şehit edilmesi ile Yavuz Ağıralioğlu’nun yeniden BBP’ye geldiğini söyleyen BBP Genel Başkan Yardımcısı Ali Keser, Ağıralioğlu’nun duygusal ortamı fırsat bildiğini, o dönemin genel başkan adayı Tuna Koç’un hoşgörüsünden faydalanarak, onun listesinden MKYK üyesi seçildiğini anlattı.

BBP Genel Başkan Yardımcısı Ali Keser, Ağıralioğlu’nun yine eskisi gibi davrandığını, kongreden yeni çıkan BBP2nin yeniden kongreye götürmek için imza topladığını, ama delegenin ona gerekli önemi göstermediğini sözlerine ekledi. 2011 Ağustos ayında yapılan Olağan Genel Kurul'da Genel Başkanlığa adaylığını koyan Ağıralioğlu’nun delegeden gerekli dersi aldığını ifade etti.

Çiçekçi Ağıralioğlu

BBP Genel Başkan Yardımcısı Ali Keser açıklamasında İyi Parti Sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu'nun 'Ne geçmişi ile ne geleceği ile ilgisi olmadığını' açıklayarak, çiçekçilik ve dernekçilik yaptığını, 2014 kongresinde Destici’nin listesinden MKYK üyesi olamk için müracaat ettiğini ama parti yönetiminin bunu kabul etmediğini hatırlattı.

İYİ Parti bu adamı nasıl sözcü yaptı?

BBP Genel Başkan Yardımcısı Ali Keser İYİ Partinin Yavuz Ağıralioğlu'nu nasıl sözcü yaptığını sorarak, İYİ Parti dışındaki konuşmalarda sürekli 'Ben İyi Partili değilim' diyen biri nasıl olurda parti sözcüsü olur anlamıyoruz. Bunun kendi tercihleri olduğunu düşünüyoruz’ dedi.

Editör: TE Bilişim