Son olarak İstanbul seçimlerinde AK Parti'den belediye başkan adayı olan Binali Yıldırım ve çok sayıda milletvekili kaz partisinde bir araya geldi. Nezaket yemeği adı altında düzenlenen parti sosyal medyada büyük tepkilere neden oldu.

Eski başbakanlardan biri olan İzmir Milletvekili Binali Yıldırım bu kez kaz partisinde görüntülendi. Partide birçok AKP'li milletvekili olması gözlerden kaçmazken vatandaşlar bu duruma sosyal medya üzerinden tepki gösterdi.

TZOB'un Ankara'da bulunan otelinde ve AK Partili milletvekili Binali Yıldırım'ın ev sahipliğini yaptığı yemekte menüde yer alan kazların Kars Milletvekili Ahmet Arslan tarafından bizzat Kars'tan getirildiği ifade edildi. Kaz partisine katılanlar arasında Cemil Çiçek ile İsmet Yılmaz'ın beraberinde MHP'den istifa eden ve daha sonrasında AK Parti hükümetinde bakanlık yapan Tuğrul Türkeş'in de olması gözlerden kaçmadı.

Milletvekilleri de Partide

Vakıfbank Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Aksu, Mustafa Elitaş, Kürşad Tüzmen, Güldal Akşit ve Said Yazıcıoğlu da kaz partisinde yer alan isimler oldular.

Daha öncesinde Ekrem İmamoğlu ile birlikte Tunç Soyer'in de katıldığı kaz partisi hükümet tarafından büyük bir eleştiri almıştı. Elazığ depremi sonrasında Binali Yıldırım ve AK Partili milletvekillerini buluşturan kaz partisi için nasıl bir açıklama yapılacağı şimdiden merak ediliyor.

Editör: TE Bilişim