Gazeteci Mustafa Hoş, Babıali TV canlı yayınında açıklamalarda bulundu.

Mustafa Hoş, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Bugün baktığınızda hayat, tarih ve olay kimi haklı çıkardı beni çıkardı. Yani sonuçta o tükürdüğünü ben ona yalatacağım. Her zaman söylüyorum. O tükürdüğünü ona yalatacağım. Hayat zaten yalattı ama ben kişisel olarak da yalatacağım.”

Hoş, açıklamasına şöyle devam etti:

“Bugün Erzincan’a baktığımızda olan biten her şeye baktığına oranın en önemli faili Bülent Arınç’tır. Eğer bir hukuktan bahsediliyorsa bu ülkede, hukukun kırıntısı varsa Bülent Arınç’ın Erzincan kumpasından yargılanması lazım. Yargılanmadığı her şey adalete vurulmuş bir darbedir her saniye, her dakika.

Şimdi orada yargılanmamış bir adam hak, hukuk, adaletten bahsedemez. Çünkü oranın en önemli savunucusuydu. Hatta şöyle bir şey o dönem başbakan yardımcısıydı. Şimdi o başbakan yardımcısının o operasyonu bu kadar can siper hane savunması, çıktı basın toplantısı yaptı.

Bütün televizyonların canlı yayınlamasında, tükürme gafletinde bulunmuş bir adamdır. Niye gerçeği söyledim. Bugün baktığınızda hayat, tarih ve olay kimi haklı çıkardı beni çıkardı. Yani sonuçta o tükürdüğünü ben ona yalatacağım. Her zaman söylüyorum. O tükürdüğünü ona yalatacağım. Hayat zaten yalattı ama ben kişisel olarak da yalatacağım.

Bunu bu kadar ateşli savunacak bir insanın o operasyonun parçası olması lazım. Başbakan yardımcısı olmak demek operasyonu bu kadar can siper hane savunmayı gerektirmez.”

Editör: TE Bilişim