Hızlı büyüyen ve gelişen yatırımcıların gözde ilçesi Başakşehir'de Büyük Birlik Partisi'nden dengeleri bozacak güçlü bir belediye başkan adayının kulislerde adı geçmekteydi.

AK Parti- MHP ortak adaylarının mevcut belediye başkanı Yasin Kartoğlu olduğunu açıkladı.

CHP- İYİ Parti-HDP'nin ortak aday çıkaracakları belirlendiği bu seçim sürecinde,

Büyük Birlik Partisi, Başakşehir ilçesinde Belediye başkan adayının Uğur Bay olduğunu açıkladı. 

Bir çok gönüllü faaliyetleriyle ve sosyal çalışmalarıyla tanınan Uğur Bay ;
"Tabii bir seçim sürecine daha girmiş durumdayız. Bu seçim sürecinde temennim, kavgalar olmadan, kırıcı dökücü olmadan seçimi geçirmemizdir.Bu seçimde biter bitecekte..
Şunun bilinmesini isterim ki,bizler her daim tüm mazlum ve mağdur kardeşlerimizin yanında olmuşuzdur.
Şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nun "Ben milletime adamışım kendimi" dediği söylem ile yola çıkarak ilçemizde milletin arayış içinde olduğu hizmet adamı olmak istedim.
Lakin; Emperyalist güçler tarafından bir sistem kurulmuş, bu sistem vatandaşımızı mecburen oy vermek istemediği partiye oy verme durumuna getirmiştir.Emperyalist güçlerin istediği tuzaklara düşerek o güçlerin yazmış olduğu senaryoların birer oyuncusu durumuna gelmişiz.
En basit örneği vatandaşı kutuplaştırarak takım tutar gibi parti tutmaya yönlendirilmişiz. Adayın karakterine kişiliğine bakılmadan particilik yapılmaktadır.
Evet bu algıyı kırabilme adına, tabuları yıkmak için yola çıktık...
Gelin birlik olalım bu tabuları yıkalım..
Peki Başakşehir için ne Yapacağız..?
Bir Başakşehir'li olarak Başakşehir ilçemizi çok iyi tanımaktayım.
Başakşehir'in bir bölümünün metropol bir bölümünün varoş muhitlerden oluştuğunu bilmekteyiz. 
Başakşehirimiz hızla büyüyen gelişen bir ilçemiz. Bizler diğer siyasi partileri veyahut adayları eleştirmektense, yapacağımız işler ve oluşturduğumuz projeler ile anılmak isteriz. Bir çok projemiz de bulunmaktadır. Örnek verecek olursak projemizden biri şeffaf ve adaletli yönetim projesi.. 
Nedir? Şeffaf Ve Adaletli Yönetim Projesi..
Basit bir örnek ile açalım, bir çiçek ihalesi bile kapalı oldu bittiye getirilerek yapılmaktadır. Biz ihaleleri tüm halka açık şeffaf bir şekilde yapacağız. 
Nasıl ?
Teknoloji den yararlanıp bu konuda mesaj sistemini kullanacağız. Ama en önemlisi elektronik Bilboardları kullanarak ihaleden 10 gün önceden görsel olarak bilgi verilecek, ve bu Bilboardlar kullanılarak ihale, canlı ve şeffaf bir şekilde meydanlarda halka açık olarak yayınlanacak. 
Her alanda bir çok projemiz vardır. Vatandaşımız bizlere oy vererek kendileri kazanacaktır. Bizim için bu görevin ateşten gömlek olduğunun da bilincindeyiz.
 Muhsin başkanımın dediği gibi "Şimdi bakın yoldan geldik, yola gideceğiz. Hiç birimizin garantisi yok. Şurada ayakta duranın da oturanın da garantisi yok. Yani, ruh bir saniyeliktir. Küf dedi mi gitti. Bunun da nerede geleceği, nasıl geleceği, ne şekilde yakalayacağı belli değil. Bir saniyesine bile hakim değilsiniz. Bir saniyesine bile hakim olamadığınız, hükmedemediğiniz bir hayat için, bir dünya için, bu kadar fırıldak olmanın anlamı yoktur! Düz yaşayacağız, düz duracağız, düz yürüyeceğiz! Dik duracağız, doğru gideceğiz! Allah'ın izniyle hayatım boyunca hep böyle gittim. Allah'ın izniyle olsak da milletle olacağız, olmasak da milletle olmayacağız! Yarın ahrette Allah bize Niye iktidar olmadın diye sormayacak. Sorsa da Vermediniz diyeceğiz."
Kazanamaz ki.. oy oranı düşük.. gibi soruları bir tarafa bırakıp, oyunu doğru yere vererek oy vebalinden kurtulmanızı tavsiye ederim.."
diyerek sözlerini tamamladı.
 

Editör: TE Bilişim