MHP'den ihraç edilen Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Hadi Özışık'ın programında hangi partiye gideceği konusunda net konuştu.

Cemal Enginyurt, Deva Partisi'nin kapılarını kendine kapattı ve Ali Babacan'la ilgili inanılmaz iddialar ortaya attı. İddiasını sürdürdü ve çıksın beni yalanlasın dedi

Ali Babacan'ın Partisi Deva Partisi ve Ahmet Davutoğlu'nun Gelecek Partisi'ne katılımı konusunda kesin bir dille konuşan Enginyurt, "Onların partisine katılacağıma kendi partimi kurarım" dedi.

Cemal Enginyurt şu ifadeleri kullandı

“Anket firmalarından birisi Cemal Enginyurt kaç oy alır dese, Ali Babacan'ın partisi kadar Gelecek Partisi kadar ben de oy alırım. Onlara gideceğime parti kurarım.

Babacan Pensilvanya'daki sümüklü ye selam gönderir, yani beni destekle diyor.

Babacan “şık “diye yapar cezaevinde ne kadar düşünce suçlusu varsa affederim” dedi.

Kim düşünce suçlusu, bu ülkede sen misin ben miyim? Kim var hapishanelerde FETÖ'cüler var, PKK’lılar var.

Keşke karşımıza gelse de sorsak neyi kastettin, kimi kastettin diye. Kimi kast ettin diye sorsak veya şimdi sorduk cevaplasın iddia ediyorum FETÖ'cüleri kastetti.

Ali Babacan şık diye cezaevindekileri cezaevindeki düşünce suçlularını çıkartırım diyerek FETÖ'cüleri kastetti diyorum.

Çıksın yarın cevap versin “efendim benim muhatabım değil” derse çok ayıp eder, “esas sen benim muhatabım değilsin” derim ben o zaman. Çünkü ben milletvekiliyim sen kimsin, sıradan birisisin Parti kurdun diye genel başkan oldun diye benden büyük mü oldu, büyüklükte taslamaz herhalde.

Çıksın cevap versin FETÖ'cüleri kastetti, FETÖ'cüleri kast etmediyse PKK'lıları kastetti, PKK'lıları kast etmediyse Osman Kavala’yı kastetti, Osman Kavala’yı kast etmediyse bu ülkeye ihanet eden Tayyip Erdoğan'ı asmak gerekir diyen hainleri kastetti. Kimi kastettin o zaman?

Şimdi bunu söyleyen bir adamdan bu ülkede ne beklenir?

Sadece oturacak o Pensilvanya'daki sümüklünün Türkiye'deki destekçilerinden oy almayı bekleyecek. Başka bir şey yok çünkü.”

Editör: TE Bilişim