CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun avukatı olan Celal Çelik sosyal medya hesabı üzerinden tazminat davası açan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'Hodri Meydan' göndermesinde bulunarak kimin FETÖ'cü olduğunu kanıtlayacaklarını ve kendilerinin de karşı dava açmak adına harekete geçtiklerini söyledi.

Kılıçdaroğlu'nun Meclis'te yaptığı açıklamasında 'FETÖ'nün siyasi ayağı Erdoğan'dır' sözleri sonrasında ortalık karışmıştı. Tayyip Erdoğan'ın Kılıçdaroğlu'nun aleyhinde söylediği sözler sonrasında 500 bin lira değerinde manevi tazminat davası açması ile Celal Çelik şok açıklamalarda bulundu.

Karşı Dava Açacağız

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Çelik, Erdoğan'a karşı 'Hodri Meydan' söyleminde bulunarak kendilerinin de bu konuda sessiz kalmayacaklarını ve Erdoğan'a karşı tazminat davası açacaklarını ifade etti.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu son olarak partisinin grup toplantısında AKP'ye yüklenerek devletin kozmik odalarını FEÖ'cülere iktidardaki partinin açtığını ve FETÖ'nün siyasi ayağının Erdoğan olduğunu söylemesi sonrasında ortalık çok fena karışmış ve daha sonrasında Erdoğan'da partisinin grup toplantısında FETÖ'cü olarak Kılıçdaroğlu'nu gösteren açıklamalarda bulunmuştu.

Editör: TE Bilişim