CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, İstanbul'un Ümraniye ilçesinde yer alan Trabzonlu Bürokratlar ve İş Adamları Derneği'nde 10 yıllık süreçte işletilen Trabzon Park'a AKP'li Ümraniye Belediyesi tarafından el konulduğunu ifade ederek bir an önce bu yanlıştan geri dönülmesini istedi.

TBMM'de bir konuşma gerçekleştiren CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, Orman Bakanlığı'ndan kiralanan ve 5 milyon dolar yatırım yapılan mesire alanının Trabzon Park'ın AKP'li Ümraniye Belediyesi tarafından alıkonulduğunu ifade etti. Bir an önce bu yanlıştan dönülmesi gerekliliğinin altını çizen Kaya, kimsenin Trabzonspor bayrağını buradan indiremeyeceğini söyleyen Belediye Başkanının bir an önce sözünü tutması gerektiğini hatırlattı.

Bu Hukuksuzluğa Son Verin

Hukuka aykırı bir şekilde burada yaşayan Trabzonluları yok sayarak böyle bir kararın alınmasını asla kabul etmeyeceklerini belirten Kaya, geçmiş zamanlarda uyuşturucunun, fuhuşun ve kanunsuz işlerin döndüğü bu ormanlık alanın dernek tarafından güzide ve kültürel amaçlarla kullanılan bir tesis haline getirildiğini ifade etti. 

Ümraniye Belediye Başkanı'nın hukuksuz, maksatlı ve siyasi tutumunun bir an önce sona erdirilmesini isteyen Kaya, Trabzon Park'ın kirasını zamanında ödeyen ve ayrıcada ormana kendi gözü gibi bakan Trabzonlu Bürokratlar ve İş Adamları Derneği'ne yeniden geri tahsis edilmesini istedi.

Editör: TE Bilişim