CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, partisinin grup toplantısında Erdoğan'a ağır bir şekilde yüklenerek Kılıçdaroğlu'nu korudu. Özkoç, şehitlerimize kelle diye hitap eden bir insan Türkiye Cumhuriyeti'nde şerefsiz olarak görülecektir." dedi.

Erdoğan'ın son olarak CHP lideri Kılıçdaroğlu'na yönelik hakaretler yağdırarak, "Haysiyetsizdir, onursuzdur, şerefsizdir, haindir" demesi sonrasında CHP suskunluğunu bozdu.

Engin Özkoç, Meclis'te düzenlenen basın toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef göstererek çarpıcı açıklamalarda bulundu. Özkoç, şehitlerimize kelle diye hitap eden birinin haysiyetsiz olarak görüldüğünü ifade ederek bu zatın Türkiye Cumhuriyeti'nde şerefsizdir sözlerini kullanması dikkatlerden kaçmadı.

Cumhurbaşkanı Olamaz

Bu kişinin kendi evlat ve çocuklarına karşı bütün fonları oluşturarak zenginleşmesine bir oğlunun bedelli ve diğer oğluna da çürük raporu aldırarak milletin çocukları askere gittiği zaman şehide kelle diyecek kadar haysiyetsiz, şerefsiz ve onursuz olmasından bahsetti.

Şehitlerimize kelle diyen birinin Türkiye Cumhuriyeti'nin Cumhurbaşkanı olamayacağını belirten Özkoç, Atatürk bugün yaşasaydı ne o Trump'ın mektubu yazmaya yüzü olacağını ne cesaret edebileceğini söyleyerek Erdoğan'ın BOP'un eş başkanı olduğunu söylediği videoyu da herkese izletti.

Editör: TE Bilişim