CNN Türk'ten  Ünal Kaya'nın haberine göre  CHP yerel seçim adaylarını belirliyor. Gözler bugün parti meclisi toplantısında alınacak kararlarda. CNN TÜRK muhabiri Ünal Kaya, CHP Genel Merkezi'nden son dakika kulis bilgilerini paylaştı. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun İstanbuladayını bugün açıklaması bekleniyor.

İşte Ünal Kaya'nın kulis bilgileri,

İstanbul için Ekrem İmamoğlu Parti Meclisi'nin onayına sunulacak. Toplantıda Mansur Yavaş'ın ismi de adaylığa sunulacak. Ankara'nın bugün çıkmasını beklemiyorduk ama MYK'da alınan son karar artık Ankara'nın da Parti Meclisi'nin onayına sunulacağı yönünde.

Parti Meclisi üyeleri ne diyecek? Çünkü bazı isimlerin, PM üyelerinin Mansur Yavaş'ı istemediğini biliyoruz ama o oylama da kritik olacak. Antalya'da Muhittin Böcek'in ismi bugün sunulacak, Adana'da  da Zeydan Karalar ismi PM'nin gündemine getirilecek. 

Daha önceki yayınlarımızda Mersin ve Bursa'nın da geleceğini iletmiştik ancak MYK toplantısında bu iki ilin bugünkü toplantıya getirilmemesi kararı çıktı ayın 24'ünde de bir Parti Meclisi toplanacak muhtemelen Mersin ve Bursa da o zaman bırakılacak.

Editör: TE Bilişim